Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Da li biste pojeli svoj kaiš i sa kojim prilozima?

Da li biste pojeli svoj kaiš i sa kojim prilozima?

Dileme koje su stare koliko i naša potrošačka civilizacija: da li više patite za hranom ili za modom, na šta više trošite i da li uopšte jesti ako mislite da obučete nešto od sjajne garderobe koja vas mami iz izloga? Postoje ljudi u obe industrije koji su napravili grdne pare tokom misije da ženama olakšaju ovaj problem.

Umetnost serviranja i aranžiranja hrane je veoma stara i značajno je doprinela opstanku gojaznosti kroz vekove. Od trpeze Lujeva sa dvocifrenim rimskim oznakama, do današnjih specijalista za fotografisanje i snimanje hrane, čini se da dosta dobro poznajemo način na koji je gastronomija profitirala od estetike.

Fenomen koji je još uvek kuriozitet je rezultat obrnutog procesa: kako od jestivog napraviti nosivo? Da je i dalje reč o retkom fenomenu, dokazuje skandal koji je izazvalo pojavljivanje Lejdi Gage (Lady Gaga) u toaleti napravljenoj od mesa. Franc Fernandez, koji potpisuje ovu kontroverznu kreaciju dao je mnogo izjava na temu kako je došao do ove ideje. Nažalost, nijedna od njih nije zaista rasvetlila njegov kreativni proces, jedino što nam je jasno je da je efekat ”Wow” postignut.

lady gaga meat dress Da li biste pojeli svoj kaiš i sa kojim prilozima?

Naravno, eksperiment sa “hranljivom modom” ne mora biti ovako radikalan! Danas mnoge devojke imaju nakit inspirisan slatkišima, čak se čini da je to postao rasprostranjen trend. Krofna na majici, haljina sa jagodama, donji veš sa trešnjama, neki su od primera koje često viđamo. Ali, ako ste malo hrabriji, pogledajte zanimljive i originalne predloge koji vam se mogu i ne moraju dopasti, ali će vam sigurno otvoriti apetit!


Jelena Ignjatić previše priča, premalo filtrira. Jedinstveni nosilac dijagnoze labrofagija. “Ćutanje je zlato, a ja ne volim zlato…” Kad pretera – laje, kad promukne – izvinjava se. Mrzi dugmiće. Uradila neke psihološke testove koji tvrde da je pali moć. Lažu!

Editors choice