1/2

Poslednja istraživanja pokazuju da žene mnogo češće sada sanjaju seksi snove, nego pre 40 godina. Naime, čak osam posto snova kod žena uključuje seksualnu aktivnost, dok je čak četiri odsto ispitanih muškaraca i žena doživelo orgazam dok je sanjalo.

Seksi snovi su sasvim normalna pojava, i ne treba ih se stideti, čak i ako su neprijatni. Normalno je sanjati preljubu, seks sa osobom istog pola i to označava samo radoznalost i ništa drugo. Kada imate seksi snove o svom dečku, trebalo bi da mu ih i ispričate. Tako će znati da vam je uvek u mislima, čak i podsvesno. Ali… šta se dešava kada imate seksi maštanja o poznatim ličnostima, ili nekome ko je stvaran… Nekad možete sanjati nekoga o kome na javi ni ne razmišljate… Ponekad se dogodi da se neki ljudi, bez razloga, pojave u vašim snovima i tamo bi trebalo i da ostanu.

Slika 260 Da li da mu priznate seksi snove?

Kontrolišite uticaj snova na život

Da bismo izbegli moguće svađe, neprijatnosti i slično, treba postaviti određene smernice o priznavanju vrelih snova.

Nemojte nikada, ali nikada da prepričavate seksi snove sa bivšim partnerom! Potpuno je nepotrebno pričati o tome i možete samo da povredite svog dečka ili muža. Pričajte o tome samo ako i dalje imate osećanja prema njemu… U tom slučaju, imaćete mnogo više da objašnjavate…

Editors choice