Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Da li i ti imaš blago šizofren društveni život?

Da li i ti imaš blago šizofren društveni život?

1/3

Shvatiš da ti je društveni život malo šizofren, kad treba da slaviš rođendan i da okupiš svoje prijatelje. Možda čak odlučiš da ih i tada podeliš – jedne ćeš zvati na ručak, a druge ćeš uveče izvesti na piće, ili ćeš podeliti proslavu rođendana na dva dana, odnosno dve večeri i pokušaćeš da u dve grupe iskombinuješ svoje prijatelje tako da društvo bude relativno ujednačeno. One prilagodljive, pozvaćeš i u jedno i u drugo društvo, da ti pomognu oko balansiranja i ujednačavanja.

Među tvojim prijateljima je onaj par, sa kojim se družiš još iz prethodnog života i njih uglavnom zoveš kad se nešto slavi, kao što iz istih razloga odlaziš kod njih. Sa njima možeš da uskladiš svoju prijateljicu iz detinjstva i svog najboljeg prijatelja, jer nema nekog generacijskog i kulturološkog jaza, imaće o čemu da razgovaraju.

Tu je tvoj gej prijatelj i njegov dečko, a njih ne znaš gde ćeš, jer shvataš da se sa njima uglavnom viđaš samo u toj kombinaciji – ti i tvoj gej prijatelj i ponekad njegov dečko i niko četvrti i peti. Da li da ih pripojiš ovoj grupi u kojoj već imaš jedan par? Ili da ih zoveš kad dolazi drugi deo ekipe, koji možda i nije tolerantniji, ali je svakako opušteniji? Sa prvom ekipom se pije vince, klopa se i vode se razni angažovani razgovori o poslu, o kulturnim događanjima, o aktuelnim društvenim i političkim preokretima i situacijama.

blog1 4 Da li i ti imaš blago šizofren društveni život?

Editors choice