Glasine kruže već neko vreme, a najavom koncerta na kome će nastupiti sa Adamom (Adam Lambert) Queen ih je, izgleda, potvrdio. Legendu rok muzike, pevača koga je proslavio njegov fantastičan glas i grandioznost na sceni, Fredija Merkjurija (Freddie Mercury) nikako nije lako zameniti. Mnogi su doveli u pitanje razmatranje Adama za novog pevača, sumnjajući u njegovu sposobnost da opravda svoje buduće mesto.

slika13 Da li je Adam Lambert prikladna zamena za Mercuryja?

Nastup sa svojim idolima

Međutim, ni Adam ne shvata sebe kao drugog Merkjurija. On kaže da je jedini cilj nalaženja novog pevača održavanje muzike u životu, putem koncerata i živog izvođenja. Kao neko ko se ugledao na pokojnog pevača grupe Queen, Lambert se samo nada da će bar u određenoj meri ispuniti očekivanja obožavalaca njegove muzike.


Tamara Popović voli lepršavu poeziju koliko i strogu nauku, sjaj umetnosti koliko i čari svakidašnjice. Uvek na pola puta između konkretnog i apstraktnog, ne podnosi ekstremizam ni isključivost u bilo kom smislu. Uvek ima nešto da doda, što ume mnogima da oteža život, između ostalog i njoj samoj.

Editors choice