5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Da li muškarci stalno traže uživanje bez obaveza?

Da li muškarci stalno traže uživanje bez obaveza?

1/2

Da, dobro, ti hoćeš uživanje bez obaveza. Kako predvidljivo. Možda malo razočaravajuće. Ali ne znam nikog ko je odmah rekao, hej, pa to je to, ženim se. Meni. Razumljivo je to.

U mojoj verziji to znači da mi je dosta svih gluposti i hoću nekog da mi uveseljava i ulepšava život. Suštinski, hoću skoro isto što i ti. Jer, tamo gde nema gluposti, nema ni obavezanosti, ni neke posebne povezanosti.

Ali ti zamišljaš da ćeš ostvariti sa mnom svoje klinačke maštarije. Pornografske zamisli. Tipično. A ja zamišljam da ćeš biti dobar, nežan i pristojan i da ćeš se zaljubiti. Tipično.

Oboje krećemo iz svoje tačke A, da se sretnemo na tački B. Kao da krećemo na svemirsko putovanje. Iz različitih delova galaksije. Svetlosne godine su među nama. A verovatno nam je i tehnologija različita. I jezik, definitivno. Ti kažeš da nisi spreman na nešto više. Slažem se, nisam ni ja. Ali ono što je više za tebe, možda nije ni do kolena meni.

Misliš na jedan seksualni susret, zapravo. Dotle seže tvoje interesovanje i tvoji zavodnički napori. I sve preko toga je nešto više za tebe.

par1 Da li muškarci stalno traže uživanje bez obaveza?

Vidiš, meni taj jedan put ništa ne znači. Častiću te, nije mi teško. Ali ako stvarno samo to, samo tada i samo toliko imaš da mi ponudiš, zaboraviću te ubrzo. Mislim, stvarno zaboraviti.

Editors choice