Od četvrtka, 25. avgusta, u Galeriji centra vodenih sportova “Ada Ciganlija”, moći ćete da pogledate izložbu fotografa Aleksandara Jovkovića, pod nazivom “Devojka sa Ade”. Aleksandar Jovković je u dosadašnjoj karijeri radio fotografije za poznate svetske i domaće brendove kao što su Cartier, Smirnoff, Davidoff, Johny Walker, Hypo Alpe Adria Bank. Njegove fotografije su se našle na više naslovnica domaćih časopisa. Poslednjih 4 godine, aktivno radi kao fotograf za kozmetičke kuće L’Oreal, Garnier i Maybeline.

Ova nesvakidašnja izložba ima za cilj da pokaže i potvrdi ono po čemu je Beograd, a posebno njegova “plaža”, poznat domaćim i stranim posetiocima – po prelepim devojkama. Sve fotografije su realistične i trebalo bi da dočaraju osećaj koji svako od nas ima kada je na Adi Ciganliji. Izložba će biti otvorena do 08. septembra 2011. godine, a može se pogledati svakog dana od 10h do 20h. Ono što čini ovu izložbu interesantnom jeste da svaka devojka koja se prepozna na fotografiji, po završetku izložbe dobija tu fotografiju na poklon!

Devojka sa ADE 4 Da li si ti “Devojka sa Ade”?

Tako da, naše lepe dame, ako se odlučite da jedan dan odete na Adu, pogledajte izložbu, možda ste baš vi na nekoj od fotografija!


Nikola Trajković je inženjer, pustolov i urbani kreativac. Zakleti Dorćolac koji najviše voli da živi svuda pomalo. Život u Parizu i Istanbulu obogatio je način na koji doživljava modu

Editors choice