Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Da li ste čuli da je Manga fenomen oživeo u Beogradu?

Da li ste čuli da je Manga fenomen oživeo u Beogradu?

Manga fenomen oživeo je u beogradskom popularnom kvartu Savamala, zahvaljujući L’Oréal Paris-u koji  je odabrao posve neobičan način za predstavljanje najnovije Mega Volume Miss Manga maskare. Japanska pop kultura, čuveni Kawaii koncept ljupkosti, Manga stripovi u kojima dominiraju ženski likovi sa prepoznatljivim krupnim očima i raskošnim trepavicama, bili su u centru pažnje na ovom jedinstvenom događaju održanom u galeriji 12 HUB.

Manga stil i estetika, tipični za Japan, u poslednje vreme osvajaju čitav svet i inspirišu nove trendove. Manga je danas više od stripa, to je ujedno i stil, umetnost, moda, izgled, stav, ali i asocijacija na krupne oči oivičene raskošnim trepavicama. L’Oréal Paris, jedan od vodećih svetskih kozmetičkih brendova, rešen da ide u korak sa globalnim trendovima, kreirao je jedinstveni proizvod koji je pronikao u tajnu krupnih Manga očiju.

NEZ5545 Da li ste čuli da je Manga fenomen oživeo u Beogradu?

Prezentacija Mega Volume Miss Manga maskare privukla je brojne zvanice iz medija i javnog života koje su uživaleu interaktivnim sadržajima – iscrtavanju L’Oréal Paris Manga maskote uživo, izradi Manga portreta, druženju sa L’Oréal Paris Manga modelima i slikanju sa neobičnim rekvizitima. Zvanični šminker za L’Oréal Paris Marko Nikolić otkrio je tajne preciznog rituala šminkanja za postizanje mega efektnog Kawaii pogleda uz pomoć Miss Manga maskare. Posebnu podršku događaju pružili su i crtači udruženja za promociju japanske pop-kulture Sakurabana Beograd.

NEZ5709 Da li ste čuli da je Manga fenomen oživeo u Beogradu?

Kroz ovaj jedinstveni koncept,L’Oréal Paris je još jednom, uz najnovije svetske trendove, približio i različite koncepte lepote širom sveta, ovog puta oslonjene na jedinstvenu estetiku Dalekog istoka.

Editors choice