Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Da li te tvoj muškarac e-održava?

Da li te tvoj muškarac e-održava?

Da li nailaziš na muškarca koji ti sporadično iskače na monitoru ili mobilnom telefonu sa šablonskim pitanjem poput: ”Šta ima? Kako si?” Obično ga primiš k znanju takvo kakvo je. Veruješ da je iskreno i otvoriš se u vezi sa skorašnjim dešavanjima iz svog života, zdravstvenim stanjem, porodičnim problemima, na šta on obično odgovori sa: ”To je kul.” Ovo je često propraćeno radioaktivnom tišinom narednih par nedelja.

he s just not that into you02 Da li te tvoj muškarac e održava?

Meri (Dru Berimor) je imala slične ''tehničke'' probleme sa svojim muškarcima u filmu ''Njemu jednostavno nije dovoljno stalo''

Dakle, njemu jednostavno nije dovoljno stalo, zar ne? Ali, taman kada kreneš da se miriš sa ovom tužnom činjenicom, eto njega opet, šalje poruku, eventualno uloži trud da zazvuči više zainteresovano ovog puta, govoreći stvari poput: ”Šta radiš? Video sam tvoj Facebook post, tako je smešan.” Ti se otvoriš još malo i on baca mamac govoreći: ”Mogli bismo da odemo na večeru nekad.”

Ali, da li ikada odete na taj dejt? Ne.

Ova pola-veza-pola-zajebavanje je u teoriji takođe poznata kao ”e-održavanje.” Ova tehnika je postala prilično popularna među muškarcima, jer kuckanje je tako jednostavno. Sveobuhvatnim i nepreciznim uvodom ”hej, šta ima”, muškarci mogu da dopru do mnogo žena istovremeno. Zabacujući široku mrežu, mogu da razvrstaju i uoče one zainteresovane i lako održavaju te nefizičke veze kroz nekoliko tekstualnih razmena.

Vodeće društvene ideje naglašavaju da su žene prilično nerazumne kada se radi o vezama i zabavljanju. Muškarci se svesno bacaju u e-održavanje kao način da drže žene ”smirenim” te da kasnije mogu da dobiju ono što žele, kada to požele. Seks, pažnja, zabava.

Dakle, gradnju srećnih, zdravih veza kao osnovnog ljudskog poštovanja i redovne strasti, muškarci prevode u ove iritantne, male postupke koji nama traće vreme, ali njih dovode do njihovog cilja da zadovolje potrebu za pažnjom ili čak ubiju dosadu.

Za muškarce, poenta zabavljanja je u raznovrsnim mogućnostima i e-održavanje je najlakši način da pune svoju bingo kuglu. Tako da, ukoliko želite da napredujete od opcije do jedine opcije, savetujem vam da se držite podalje od ovih kockara i pucate na one dobre.


Kristina Grabež je marketing guru i melanholična Beograđanka koja voli da zagrebe u svaku umetnost. Možete je videti kako svakodnevno šparta od izložbi slika do koncerata i pozorišnih predstava, balansirajući svoju džigljavu malenkost na ultratankim dvanaesticama.

Editors choice