Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Style inspo: Kako da izdominiraš noseći athleisure trend

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Možeš li da zatvoriš oči samo na tren? Okej. Spremna? Seti se onog trenutka kada si prvi put rekla „Da“ nečemu u šta iskreno veruješ? Strasti koja protutnji i prodrma te jer upravo si pristala na njegovo “Udaj se za mene” i nemaš zapravo ni najmanju predstavu šta to znači i donosi, ali znaš da će biti dobra vožnja?

Ili kada si kupila kartu i neplanirano samo spakovala kofere i otišla negde na vikend. U avanturu koja je bolela i volela, ali je bila vredna svakog pređenog kilometra. Ili kada si pristala na novi posao koji se pojavio potpuno iznenada, ali si pristala da promeniš sve, spakuješ kutiju sa svojim stvarima, iskoračiš i kreneš napred. Gde? Pa u nepoznato naravno!

Kad se setiš toga, budi li se isti osećaj kao tada? Naravno da da, jer je neprolazan. Entuzijazam, uzbuđenje, hrabrost, strah, neizvesnost, nestrpljenje sve smešano i sve odjednom, vrtlog od kog se zavrti i u stomaku i u glavi. Strast. Sam život.

Si Passione 1 Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

“Da” zato i postoji. Da se izgovori. I to glasno, svesno i odlučno. Da otvori nove mogućnosti i donese nova iskustva za koja nisi ni znala koliko dobra mogu da budu. Da ti pokaže šta sve možeš. Da vidiš kako se ume kada se sme.

Zato udahni duboko i makar i bez razloga razloga uzvikni:

“Yes” samoj sebi. Hrabrosti da budeš ono što jesi, sa svim svojim prelepim vrlinama i još lepšim manama. Svemu onome što jesi i nisi. Što si bila i čini te onim što si sada. Što ćeš tek postati.

“Oui” tvojim ličnim potrebama. Pravu da imaš više vremena za sebe, da više vežbaš, da bolje voliš, manje besniš, više spavaš, pametnije odlučuješ, više uživaš. Vremenu da staneš i odmoriš od svih tuđih prohteva, pitanja i ideja.

si passione 3 Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

“Evet” – zato što sreća prati one koji se usuđuju. Ne radi se o tome da budeš “yes person” koja ne ume da kaže ne, već ona koja se ne boji da kaže da kada to iskreno želi u sred srca i dnu stomaka.

„Nai’“ akcijama. Da poljubiš nekoga, ideš na bandži, kažeš “volim te”, pošalješ poruku, pitaš za pomoć, osmehneš se prolazniku, odseliš se, promeniš boju kose, promeniš sve.

„Igen“ svim svojim ne. Primeti ih i razmisli o njima. Kada, kako i zašto govoriš ne? A onda ih zameni sa da i prati šta se događa.

si passione 4 Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

“Joo“ životu. Življenju. Svakoj godini, svakom, mesecu, svkaom danu. Svakom minutu.

Sì ali Sì Passione, jer se „Da“ izgovara ili strastveno ili nikako. Tako što veruješ u to što govoriš. Tako što veruješ u sebe. A novi Armani parfem, je tu da te podrži.

Si Passione 2 Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

On nije za svaku ženu već za Ženu koja zna kako da oslobodi svoju strast, koja je ženstvena i slobodna. Intenzivan, beskompromisan miris za samouverenu ženu koja je spremna da načini ekstremne izbore – ženu koja se usuđuje da kaže „Da“. Za onu koja je neustrašiva, odvažna i odlučna. Onu koja kaže Sì.

GA SI Passione 50mlBP L8003800 3614271994806 RVB 3000 Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

A Sì je univerzalni jezik koji svi poznajemo i razumemo. Jezik entuzijazma i hrabrosti da kažeš „Da“ životu. I to nema nikakve veze sa jezikom. “Da!” nosi magiju u sebi i već kad ga izgovoriš znaš da možeš sve.

Editors choice