Na “Naxi plaži” ispred Ušće Shopping Centra 4. jula oko devet časova skupila se omanja grupa veselih ljudi. Noć se taman spuštala nad našom prestonicom, a bogami i obećavala. Premijerno su nam predstavljene finalistkinje izbora “Dahlia Elite Model Look Srbija 2012.”

slika 1d Dahlia Elite Model Look Srbija 2012

Finalistkinje ovog izbora

Wannabe Magazine imao je čast da prisustvuje specijalno organizovanom party-ju za finalistkinje ovog izbora. Sve devojke su nam bile lepe i divne, i sve su zaslužile svoje mesto u finalu. Modna agencija “Models Inc.” i “Naxi Radio” priredili su nam lepu zabavu; u muzičkom delu programa pevala nam je i očarala nas Jelena Tomašević. Mlade finalistkinje nosile su Legend modele aktuelne sezone. Na kraju muzičkog dela Jeleni su se na bini pridružile devojke, ali i veseli Dr Feelgood i Danijela Dimitrovska.

slika 2jt Dahlia Elite Model Look Srbija 2012

Talentovana Jelena Tomašević u društvu jedne od finalistkinja

Osim što su nas dobro zabavili top model Danijela Dimitrovska Amidžić, Dr Feelgood i Jelena Tomašević su, takođe, bili top žiri koji je birao devojke, a najboljima ponudio pripreme i probni ugovor za modeling karijeru pri agenciji “Models Inc.”

Finale “Dahlia Elite Model Look Srbija 2012.” je zakazano za septembar, a Wannabe Magazine devojkama želi sve najbolje i raduje se unapred ovom događaju.


Milica Stankić je student španskog jezika i hispanskih književnosti. Obožava život, svoju porodicu, ljubav, prijatelje i milion sitnih iznenađenja. Veruje da pravi poljubac i iskren osmeh mogu izlečiti i najtežu bol. Jedina reč koju ne podnosi je “laž”, i teško onom ko je slaže. Kune se u Servantesa i smatra ga genijem svih vremena, duboko veruje njegovim rečima: “La pluma es la lengua de la mente” (“Pero je jezik uma”).

Editors choice