Digitalni detox

Ako te generalno nerviraju preterani izlivi ljubavi i emocija koji preplavljuju društvene mreže, znaj da će za Dan zaljubljenih situacija postati samo još gora. S toga, iskoristi ovaj dan da obaviš digital detox koji nam je svima preko potreban. Ugasi telefon, ne proveravaj ništa. Biće teško ali i oslobađajuće, i ukoliko si jedan od social media zavisnika, ovo će biti i jako veliki korak za tebe.

Radi sve što tvoj bivši nije voleo

Ukoliko si skoro raskinula ovo je jako ispunjavajuće delo. Tvoj bivši nije voleo suši iako ga ti obožavaš? Užasno su mu išle na živac one lakovane crvene čizme? Ili je prevrtao očima svaki put kad pustiš neku Britney iz “Ooops i did it again!” faze? Pa znaš šta ti je činiti! Opremi se maki i nigiri ukusnim zalogajima, odvrni Britney i đuskaj u crvenim čizmama. Šalu na stranu, ako si išta radila manje u vezi jer partner nije bio za (o čemu bismo mogle nekom drugom prilikom da popričamo takođe), ovaj dan je pravi dan za to.

Iskoristi neki couple deal sa drugaricom

To što na papiru nemaš nikoga ne znači da ne možeš da iskoristiš neku super akciju za Dan zaljubljenih i priuštiš sebi i drugarici, ili drugu sjajan dan u spa centru, ili večeru za dvoje. Uostalom i vi ste neki par zar ne? Prijateljski, a to je mnogo stabilnije i dugotrajnije.

Izađi sama

Sećaš se one epizode kada Carrie sedne sama da popije čašu vina? Da, naravno da se sećaš. I takva jedna epizoda ti je neophodna.  Svi se neprestano krijemo iza drugih ljudi, iza knjiga, muzike, utapamo se u njih, jer da, pomalo je frka sesti sam negde. Ne čekati nikoga, nemati šta da “radiš”. Samo sediš. Sama. Zvuči zastrašujuće ali je i neophodno. Za razbijanje strahova i predrasuda. Nije strašno biti sam. Naprotiv opuštajuće je i rasterećujuće.
Waiting for someone? -No, it’s just me. Thanks.
So, I sat there and had a glass of wine…alone. No books, no man, no friends, no armor, no faking.

carrie Dan zaljubljenih: Vodič za preživljavanje

Izvor fotografija: www.unsplash.com, www.pexels.com

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu!

Tea

 

Editors choice