Ukupno 18 školskih klupa i 36 stolica su obezbeđene u okviru manifestacije „Počinje škola!“ koja je održana u Delta City šoping molu od 29.08. do 31.08.2014. u organizaciji portala NajboljaMamaNaSvetu.com i Delta City-ja a povodom početka nove školske godine.

klupe1 Deca u Vršcu počela školsku godinu u novim klupama

Đaci u O.Š. „Paja Jovanović“ u Vršcu su 1.sptembra mogli da se obraduju novim školskim klupama koje je portal NajboljaMamaNaSvetu.com uz pomoć učesnika manifestacije „Počinje škola!“ obezbedio za njih. U školu je stiglo ukupno 18 školskih klupa i 36 stolica.

deca u klupama Deca u Vršcu počela školsku godinu u novim klupama

Osnovna škola “Paja Jovanović” se nalazi na periferiji grada Vršca i broji preko 500 učenika. Osnovana je tokom 1960. godine i celokupno osoblje svakodnevno ulaže velike napore da poboljša uslove za pohađanje nastave učenika škole. Nažalost, deca su još uvek sedela u zastarelim školskim klupama, tzv. skamijama starim pola veka.

deca u klupama1 Deca u Vršcu počela školsku godinu u novim klupama

Učesnici manifestacije: Rosa, Aquafresh, Limundo.rs, Equilibrio Kids, Master Blaster, CEWE.rs, Centar za korektivnu gimnastiku, Influcid, Sport Vision, Sport Kids, Novak Đoković Fondacija i medijski partneri: NaDlanu.rs, Media1.rs, Wannabemagazine.com, Infostud, Svet, Hello, Bravo, MojPedijatar i Detinjarije, doprineli su da đaci O.Š. „Paja Jovanović“ započnu školsku godinu u novim klupama. U okviru donacije, kompanija Gebrüder Weiss je sve klupe u rano jutro 1. septembra prevezla u Vršac.

Editors choice