5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Dedinje Pool Party

Dedinje Pool Party

Ukoliko ste odlučili da ostanete u Beogradu tokom leta, sigurno ste se zapitali na koji način i gde biste mogli da se opustite i da ugodno provedete vreme. Dok o tome razmišljate, trebalo bi da pogledate malo širu sliku grada.

Kao glavni grad, Beograd ima obilje sadržaja u ponudi koja može da zadovolji i najprobirljivije ukuse. Uz veliku dozu gostoprimljivosti, osetićete uticaje i istoka i zapada što vas može navesti na prijatna dnevna maštarenja. Međutim, postoji li deo grada koji je ostao neistražen i za vas potpuno nov?

 Dedinje Pool Party 44628696 Dedinje Pool Party

Kao rezidencijalni deo grada, Dedinje je godinama ušuškano sačekivalo mnogobrojne poznate ličnosti koje su tu pronašle kutak mira i relaksacije. U proteklim decenijama na Dedinju su izgrađene mnogobrojne vile i rezidencije koje svojom lepotom na reprezentativan način na svetskoj sceni predstavljaju Beograd kao metropolu od stila. U centralnom delu Dedinja, ispod Starog dvora, hotel “BBH house” može da vam ponudi jedno potpuno uživanje koje se razlikuje u odnosu na doživljaje pored reka ili na poznatim beogradskim lokacijama. S obzirom na to da je u pitanju boutique hotel sa devet soba i bazenom urađenim u mediteranskom stilu, posetioci mogu imati potpunu privatnost što je preduslov za pravi hedonizam i uživanje.

U hotelu “BBH”, 22-24.08. održaće se prvi beogradski clubbing party posvećen hedonizmu, muzici i umetnosti – Dedinje Pool Party. Uz zvukove housea, masha, miami basea i svetskih hitova, doživite Dedinje na jedan drugačiji i nesvakidašnji način. Osetite puls rezidencijalnog Dedinja uz gastro užitke libanske kuhinje i uz fantastični dvojac DJ YAK i DJ ALEXANDER koji će vam tokom dva dana dočarati atmosferu Majamija, Dubaija i Sen Tropea.

Ulaznice za Dedinje Pool Party možete nabaviti preko prodajne mreže Eventima do 03.08, a više informacija o ovom događaju možete videti preko profila fb/dedinje pool party.

Editors choice