Deichmann je i ove jeseni predstavio svoju novu kolekciju za jesen/zimu 2013. U toplom ambijentu restorana “Cashmir” u srcu Dorćola, na događaju koji je bio organizovan samo za novinare, mogli smo da vidimo trendove za predstojeću sezonu.

Naše drage manekenke Gordana Gajić, Kristina Skokna i Bojana Nedeljković su nam kroz mini modnu reviju pokazale nove modele cipela, čizmica, baletanki, ali i dodataka kao što su šeširi, marame i torbe.

Foto 02 Deichmann Deichmann predstavio kolekciju jesen/zima 2013.

Moderna obuća

Modeli iz nove kolekcije su pretežno tamnih nijansi crne, sive, braon, ali tu je i nekoliko modela snažnih boja, za one koje vole da sive jesenje dane razvesele jarkim cipelama. Možete odabrati između plavih, crvenih i modela boje maline. Skoro svaki par iz kolekcije, bez razlike da li su u pitanju baletanke, salonke, čizmice do članaka ili patike, obiluje sa puno detalja od kojih su i ove sezone neizostavni šiljci i nitne. Nitne se mogu naći i u boji srebra i u boji zlata, a za one romantičnije je Deichmann pripremio sitne kamenčiće i štras koji nežno sijaju.

Foto 05 Deichmann Deichmann predstavio kolekciju jesen/zima 2013.

Modeli su već sada dostupni u svim Deichmann prodavnicama

Ukoliko želite da tokom jeseni apsolutno ispratite sve trendove, nikako nemojte zaboraviti  da kupite “bajkerske” čizme, sa nekim od pomenutih detalja. Takođe, patike sa platformom su apsolutni “must” i ove jeseni, posebno ako izaberete one maskirane maslinastozelene, kao vojna uniforma.

Svi prikazani modeli su već sada dostupni u svim Deichmann prodavnicama, stoga požurite po svoj omiljeni model.

Editors choice