Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Deset godina vladavine crvenih potpetica Christian Louboutin

Deset godina vladavine crvenih potpetica Christian Louboutin

Čuvene crvene potpetice brenda Christian Louboutin, Pigalle, prvi put su predstavljene 2004. godine u sklopu jesenje kolekcije ovog brenda, a 12 godina nakon otvaranja prvog butika u Parizu.

Trendseterke su se istog trenutka zaljubile u ove cipele sa crvenim potpeticama, i od tada je Pigalle jedan od zaštitnih znakova brenda Christian Louboutin, koji se pojavljuje u svim njegovim kolekcijama.

Kako je sam kreator rekao, Pigalle cipele su za sva vremena, a ne samo za jednu sezonu, jer se mogu nositi i tokom leta i tokom zime, bilo da su napravljene od brušene ili lakirane kože, sjajne ili mat.

U čast jubileja, brend je započeo i akciju na društvenim mrežama, gde sve ponosne vlasnice ovog modela mogu objaviti fotografije njihovih omiljenih cipela, uz haštag #PigalleIs10, a najbolje fotografije će se na službenoj stranici brenda Christian Louboutin objavljivati sve do 1. decembra.

deset godina vladavine crvenih potpetica christian louboutin 1 Deset godina vladavine crvenih potpetica Christian Louboutin deset godina vladavine crvenih potpetica christian louboutin 2 Deset godina vladavine crvenih potpetica Christian Louboutin deset godina vladavine crvenih potpetica christian louboutin 3 Deset godina vladavine crvenih potpetica Christian Louboutin deset godina vladavine crvenih potpetica christian louboutin 4 Deset godina vladavine crvenih potpetica Christian Louboutin

Jasna Đorđević

Editors choice