Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Deset najboljih filmova 2014. godine

Deset najboljih filmova 2014. godine

1/5

Godina se bliži kraju, a sa krajem svake godine, uvek dolazi i retrospektiva najboljih stvari koje nam je ona donela. Već smo za vas istakli najbolje modne momente godine koja je za nama, a sada sastavljamo listu od deset najboljih filmova 2014. godine.

Ova godina bila je u znaku bezbroj sjajnih ostvarenja, ali nije falilo ni onih manje sjajnih zbog kojih smo zažalili što smo otišli u bioskop. Godina 2014. ostaće upamćena po usponu brojnih novih zvezda i velike produktivnosti filmskih industrija, kako holivudske, tako i nekih manje poznatih.

Iako je u protekle dve godine primećena ekspanzija popularnosti serija, film je još uvek nepobediv u moći da nas uvuče u svoj svet. Ovo su filmovi koje nikako ne smete propustiti i koji su nesumnjivo učinili ovu godinu lepšom.

1. “Grand Budapest Hotel” je jedno bajkovito, toplo ostvarenje, koje je sve ostavilo bez daha. Izuzetno jaka glumačka postava i zanimljiva radnja uvodi nas u svet živopisne estetike Vesa Andersena. Ako želite da se vratite u prvu polovinu 20. veka, ovaj bajkoviti triler je stvoren za vas.

grand budapest hotel Deset najboljih filmova 2014. godine

2.  “Interstellar” je film koji će vas iz bioskopskih sala otisnuti pravo u svemir. Ovo je jedno oid najsjajnijih filmskih ostvarenja godine koje ne smete propustiti, a u kombinaciji sa odličnom pričom ide i neverovatna glumačka postava, u kojoj su i Metju Mekonahi, Met Dejmon i En Hetavej.

interstellar Deset najboljih filmova 2014. godine

Editors choice