Ok, u prethodnom tekstu sam ispisao pet stvari koje ne bi trebalo da kažete ženama. Ovde ispisujem još pet. Siguran sam da ih ima još 105, ali od nečega mora da se počne…

5. “Sviđam li ti se?”

Ako moram da izaberem rečenicu koja isključuje ženinu naklonost zauvek, onda bi to bila ova. Kada ženi postaviš ovakvo pitanje, postižeš suprotno od odavanja slike nekoga ko ima samopouzdanja. Dakle, ne pitaj nego pretpostavljaj da joj se dopadaš – i kreni od toga.

4. “Šta hoćeš da radimo večeras?”

Ima izreka da žene vole muškarce koji imaju plan i to je apsolutno tačno. Kada zoveš ženu na bleju ili u izlazak, postaraj se da imaš plan. Nemoj njoj nabacivati teret odluke, jer te neće doživeti kao nekoga uz koga može dobro da se zabavi.

3. Bilo šta u vezi sa tvojim poslom, kolima, kućom… što izgleda kao da pokušavaš da je zadiviš

Znaš li koji tip muškaraca se hvali svojim kolima, poslom i kućom ženama? Pa, istina je da ih ima dosta različitih, ali sve njih žene stavljaju u jednu jedinu kategoriju: tipovi koji nemaju šta drugo da ponude. Pritom sam ozbiljan, pitaj bilo koju atraktivnu ženu o ovome i složiće se. Naravno, možda ćeš privući neke žene ovom pričom, ali čak i one će biti manje impresionirane tvojim materijalnim bogatstvom ako ga ne pomeneš u toku razgovora.

1s1 Deset stvari koje ženama ne smete reći (2. deo)

Pokaži inicijativu, ali pravim rečima. Ne pokazuj nesigurnost

2. “Mogu li nekada da te izvedem na dejt?”

Žena želi da bude sa muškarcem koji je vođa i koji zna šta hoće i kako da preuzme kontrolu, ne neko ko pita za dozvolu da joj se udvara. Nikada ne pitaj ženu da li smeš da je izvedeš na dejt, samo je pitaj da izađete! Ali, uradi to sa samopouzdanjem. Može to da bude nešto jednostavno, poput – “Trebalo bi češće da se viđamo. Koji ti je broj?” Ili, možeš čak i da predložiš neko konkretno mesto na koje bi je izveo: “E, šta misliš o tome da krenemo zajedno na časove salse, mislim da bi bilo skroz super!”

1. “Smem li da te poljubim?”

Pitaj bilo koju ženu i svaka će ti reći isto – ženu nikada ne treba da pitaš da li smeš da je pojubiš. Kada pitaš za poljubac ideš protiv svega što žena traži u muškarcu. Kad si već tu, otkrij joj i da si dečak. Njen odgovor će možda i biti da ako je fina, ali njena privlačnost prema tebi će izgovarati ne!

Momci, šta da vam kažem… Ovo je deset stvari koje sam ja skupio, ako vi imate nešto -pišite!


Luka Majović voli pisanje i umetnost. Pokreću ga dobri ljudi.

Editors choice