5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Detalj za ovu nedelju: Bordo šal

Detalj za ovu nedelju: Bordo šal

Bordo boja neće tako lako napustiti modnu scenu. Štaviše, baš zbog toga što se lako kombinuje i pritom daje poseban ton modnoj kombinaciji, ne dopuštamo da je tek tako zameni neka druga boja.

Šal kao glavni adut protiv hladnoće ima još jednu važnu ulogu, a to je da svaki autfit učini drugačijim. U zavisnosti od boje i materijala, bilo da imate onaj sa svetlucavim nitima ili šljokicama, šal zaista dođe kao spas, i kao modni detalj i za hladne dane.

Ukoliko već nemate bordo šal preporučujemo da nabavite jedan, jer ćete ga lako kombinovati uz ostalu garderobu. Bordo je takva boja da se odlično uklapa uz svetlije nijanse poput krem, sive ili bele, uz tamnije boje kao što su crna ili braon, a odlična je kombinacija i uz tamnozelenu ili kraljevskoplavu boju.

Na kraju, šal je odličan detalj kada se zimi okujete svojim zimskim jaknama i kaputima, jer je upravo on taj koji u potpunosti dolazi do izražaja!

detalj za ovu nedelju bordo sal cipka Detalj za ovu nedelju: Bordo šal detalj za ovu nedelju bordo sal london Detalj za ovu nedelju: Bordo šal detalj za ovu nedelju bordo sal mango Detalj za ovu nedelju: Bordo šal detalj za ovu nedelju bordo sal stepenice Detalj za ovu nedelju: Bordo šal detalj za ovu nedelju bordo sal zuto Detalj za ovu nedelju: Bordo šal

Pročitajte našu rubriku Šta obući ove nedelje!

Zorana Cvetković

Editors choice