Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Devet načina kako da ga obučete po svom ukusu

Devet načina kako da ga obučete po svom ukusu

Devojkama je bitno kako se njihov dečko, drug, ljubavnik (šta god) oblači. Poznato je to da muškarci manje brinu o svom stilu nego devojke, mada ima i onih koji brinu duplo više od njih, ali sad ne bih o tome. Ako ste sa njim u vezi već neko vreme, postaje mu potpuno svejedno da li će obući košulju ili majcu, šorts ili farmerke, koje će boje biti u pitanju… vi ste njegova, i to je potpuno nevažno (s tim da nama ipak jeste važno).

Ako želite da ga prevaspitate i dovedete do stadijuma da vas pita da li je u redu to što je obukao, a do sada se niste usuđivale da mu to spomenete, ili jednostavno niste znale kako, pokušajte sledeće:

1. Prvo moram da naglasim da  nikako ne smete biti napadne i reći nešto poput: “Jaoo, šta si to obukao?”. Nipošto, sve mora teći kroz neobaveznu konverzaciju, šalu ili pohvalu, inače će imati kontra efekat, a to ne želimo!

2. Kada na njemu vidite nešto što iole liči na stil, i vama se donekle dopada, nahvalite tu majicu, košulju, kao da je od Boga poslata.

3. Dok smo još kod tog stila “može da prođe”, pohvalite njegov stil, ali dodajte ono što želite da postignete, na sledeći način: “Uu, super ti je kombinacija, al’ bi ti na to išle starke (koje su sad trend i kod muškaraca) vrhunski” ili “A što ne obučeš belu košulju, bolje bi ti išla”.

9 nacina1 Devet načina kako da ga obučete po svom ukusu

"Bio je sasvim bezvezan, bez šarma, bez stila, bez ikakvog identiteta", Đorđe Balašević

4. Kada prolazite pored radnje, ako u izlogu vidite nešto što vam se dopada, prokomentarišite nešto poput: “Ej, vidi što je lepa majica, a nije ni skupa”, barem će baciti pogled, a onda možda i razmisliti o kupovini iste.

5. Kad je već obukao neželjenu kombinaciju, a vi još niste krenuli u grad: “Ih, a ja ti pre par dana kupila onu lepu košulju, a ti ni da je obučeš, baš si neki” i trep trep je neizaostavan deo procesa nagovaranja.

6. Ukoliko prođe neki tip, obučen po vašem ukusu, pokažite mu ga, i recite da upravo takav stil volite, čisto informativno.

7. “Aj’ probaj, šta te košta”. Košta ih, jer ih mrzi, jer je to bilo prvo na stolici, ali vas ne, ništa ne gubite! Možda kada bude probao i shvatio koliko mu dobro stoji odevna kombinacija koju ste vi odabrale, prihvati da kupi, i naravno da nosi.

8. Kliše, ali može da posluži. Predložite mu da se obučete u istu boju, bar da odvučete pažnju sa onoga što vam se ne sviđa.

9. A onda kad vas pre samog čina kupovine, ili za vreme kupovine pita da li vam se sviđa to što namerava da kupi, uspele ste!

Srećno!


Sonja Savović za sebe kaže da se ne utapa u masu. Voli New York, žurke, momke i teretanu. Mrzi neuspehe, ali kaže da su oni samo jedna stepenica do uspeha. Ne sudite jој na prvi pogled, jer je to iskrivljena slika.

Editors choice