Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Devojke momcima: Ne bilo ti zapoveđeno, izvedi me na normalan dejt!

Devojke momcima: Ne bilo ti zapoveđeno, izvedi me na normalan dejt!

Auuuuu, napraviste toliki bauk od tog prvog dejta, kao da faks treba da završite da biste naučili da izvedete devojku. A devojke zapravo od vas očekuju samo da budete normalni (bukvalno biste se iznenadili koliko je teško otići na normalan dejt). No, pošto vi ne znate šta mi podrazumevamo pod “normalnim”, bacite pogled na ovih nekoliko smernica ako hoćete da mirne duše za vas kažemo da ste jedan od retkih koji nas je izveo na normalan dejt.

“Gde ćemo?”

Pa makar je izveli i na plato ispred Filozofskog, za ime sveta, samo je izvedite negde. Imajte pojma gde ćete, preuzmite inicijativu. Ono što devojke ne podnose jesu ti neki “gde ćemo” momci, koji dođu na dejt i pitaju “gde ćemo?” uz lagano sleganje ramenima. Na to pitanje, devojke se instant smore jer, naravno, ne žele amebu kojoj je svejedno gde će izaći sa devojkom. Žele muškarca koji će ih uzeti za ruku i povesti negde.

Kasnite

Jedno je kasniti na viđanje sa ortacima, drugo je kasniti devojci na sastanak! Nedopustivo je da vas ona čeka negde. Em time pokazujete da je ne poštujete, em da vam nije bilo baš važno da je što pre vidite. Nego kao, “neka čeka Ceca”. Na prvom dejtu ništa ne treba da vam bude preče od nje.

Izigravate viteza

Došli ste na dejt, poklonili joj cveće, pomogli joj da skine jaknu, otvorili vrata, privukli joj stolicu… Super, shvatila je, u kavaljerskom ste fazonu, ali njoj ne treba kavaljer koji će da trčka za njom. Dobar deo modernih devojaka zapravo će se zgroziti ako im donesete cveće na dejt jer… pa, znate… bljak. Ne treba nam cveće i blaženo teleći pogled divljenja – treba nam muškarac koji će biti džentlmen i, eto, otvoriti nam vrata. Samo pokažite osnovno kućno vaspitanje i to je dosta. Stvarno ne morate da nam oblačite jaknu. Umemo i same.

Pričate o svojim bivšim

Pobogu i zaboga, ko vam je rekao da je to dozvoljeno?! Zašto mislite da nas zanima da slušamo o tome šta je vama rekla vaša bivša kres varijanta nakon seksa sa vama? Ili bilo kakvo ogovaranje vaših bivših devojaka ili kombinacija? Prvo i prvo, ružno je da pričate loše o bilo kome sa kim ste nekad nešto imali (bolje da na taj način pokažete da ste džentlmen nego što ćete da nam primičete stolicu), a drugo, za nas je to alarm da nekad u budućnosti tako možete i o nama da pričate.

thingsguysshouldntdoontheirfirstdate4 1395749666 Devojke momcima: Ne bilo ti zapoveđeno, izvedi me na normalan dejt!

Previše pijete

Okej je da popijete čašu nečega na dejtu, ali da preterate sa pićem – nipošto. Ne želite valjda da se toliko zanesete sa pićem pa da ona u nekom trenutku mora da se brine o vama? Budite sigurni da je posle toga više nećete videti.

Gledate u neku drugu

Pa jedino što možemo da pomislimo kada vas vidimo da odmeravate konobaricu koja je prošla pored je “O, bože, kakva kretenčina”. Svaka konverzacija nakon tog događaja samo je naše ubijanje vreme do kraja dejta.

Previše ste iskreni

Niste otišli na sastanak anonimnih alkoholičara pa da morate da pričate svoju životnu priču. Ne kažemo da treba da lažete, ali ne morate baš sve ni da kažete na prvom dejtu, naročito ako planirate da je vidite opet. Budite kul, žene vole zatvorene, rezervisane i misteriozne tipove. Izazov im je naterati ih da se otvore.

thingsguysshouldntdoontheirfirstdate9 1395749733 Devojke momcima: Ne bilo ti zapoveđeno, izvedi me na normalan dejt!

Niste se adekvatno obukli

‘Ajde sad na stranu to što nam je važno da naš muškarac ima stila. To je teško dobiti, i mi to znamo. Ali žene ulažu mnogo vremena i truda u svoj izgled na prvom dejtu, jer im je važno da vam budu lepe. Kad obučete prvo što vam padne pod ruku – to se vidi. A ako vidimo da se niste nimalo potrudili oko dejta sa nama – o čemu dalje da pričamo?


Una Hadži – Nikolić

Editors choice