Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Devojke sa kojima želiš da izlaziš

Devojke sa kojima želiš da izlaziš

Za dobar izlazak, pre svega treba ti ekipa. I da, mislimo na ekipu devojaka.

Trebalo bi da sve imate sličan pojam o tome šta je dobar provod, da volite slične klubove i sličnu muziku, ali upravo razlike će učiniti izlazak posebnim.

Ovo su tipovi devojaka koje svakako želiš u svojoj družini kada kreneš u izlazak subotom uveče.

GirlsNightOutPictures026 Devojke sa kojima želiš da izlaziš

Svaka ima svoju funkciju kada se izađe

Isplanirana

To je ona devojka koja već u četvrtak zna gde ćete u subotu u 23h piti piće i koje piće će naručiti. Ne, zaista, to je ona devojka koja voli unapred sve da isplanira, rezerviše, pazi da nikako ne zakasnite, da se neko ne izgubi… Ok, možda ponekad zna da bude naporna, ali bez nje, budimo realni, izlazak se ne bi ni desio. Jedna bi se napila, druga otišla sa nekim likom, treća uspavala, i da nije jedne koja vrišti i opominje kakav je plan, ne biste ni pošle u grad.

Selebriti

To je ona koju svi u gradu znaju i ona zna sve. U njenom telefonu su imena svih menadžera, vlasnika klubova, hostesa, konobara. Ona izlazi već dugo i zna tačno gde je kakav provod i gde treba, a gde ne treba ići. To je ona koja će naći sto u poslednjem trenutku, srediti ulaz za bilo koji klub, upoznati vas sa bilo kim. Prosto, bez ove devojke i da stignete do najboljeg kluba, verovatno ne biste ušle unutra.

Čuvarka

To je ona devojka koja će paziti da sve bude u redu, ići sa vama do toaleta, izaći napolje sa vama da udahnete vazduh, ići po vodu kad preterate… Bez nje ne biste stigle kući posle izlaska, jer niko ne bi ostao dovoljno pribran da kaže: “Dosta” i “Ulazite u taksi!”. Zato dok god vam ova devojka bude mama u izlasku, stići ćete kući žive i zdrave.

Lokalica

Ova devojka je izašla sa ciljem da se napije! Ona pije jednu za drugom, pije ono što je drugima ostalo, pije sve što bilo ko ponudi. Ona uvek ima razlog zašto pije i njen život je uvek težak i mučan da je ona prosto primorana da pije. Dok je Čuvarka ne bude izvela napolje i donela joj vodu, ona će zapravo biti najzabavniji lik u društvu koji će podizati atmosferu.

Flertuša

Njoj izlazak nije izlazak ako joj neko ne priđe. Ona izlazi zbog flertovanja i zavođenja. Uglavnom i ne želi da se nešto zapravo desi do kraja večeri, dovoljno joj je samo da bude u centru pažnje, da joj svi prilaze i da se svi muče oko nje. Korisna je, jer će uvek dovući neke likove, pa možda nekad neki i bude bio vredan pažnje i zanimljiv za upoznati, ko zna…

Smaračica

“Hladno mi je, vruće mi je, bole me noge, ko je ovaj, zašto piješ, kako su svi ružni, ribe su lake, likovi su seljačine, ide mi se kući. Kad ćemo kući?” Zvuči poznato? Svako u društvu mora da ima bar jednu ovakvu devojku koju uvek povedete, a do kraja večeri se pitate koji đavo vam je to trebalo?! Još bolje pitanje je, koji đavo je njoj trebalo da izlazi i sređuje se kad joj svaki put na kraju bude “užasno” i “dosadno”. I da, mogu vam reći nemojte je povesti sledeći put, ali vi znate da ćete je ipak i sledeći put zvati.


Lenka Gatić

Editors choice