Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Disney krstarenja zaludela okorelog rokera

Disney krstarenja zaludela okorelog rokera

Bivši gitarista benda Guns N’ Roses, Sleš (Slash), nedavno je priznao da je zavistan od Diznijevih (Disney) krstarenja. Slavni roker je izjavio kako je njegova žena kriva, jer je uspela da otkrije njegovu mekšu stranu. Iako je prvobitno bio oduševljen sopstvenim izborom, poklekao je pred suprugom i završio na krstarenju sa porodicom.

Za britanske novine “The Telegraph” izjavio je: “2006. godine, nakon što sam pobedio zavisnost od droge i alkohola, otišao sam na odmor sa Perlom (Perla) i decom. I bio sam užasnut. Verujete li da su me odvukli na Diznijevo krstarenje? Sam Bog zna šta su ostali gosti mislili kada su shvatili da sam to ja, samo zato što se tako nešto nikako ne uklapa u lik jednog rokera. Proveli smo nedelju dana ploveći od Meksika do Floride i ispostavilo se da mi je to bio najzanimljiviji odmor ikada, iako sam u početku bio skeptičan. Zato sam danas zavisnik od Diznijevih krstarenja.”

foto9 Disney krstarenja zaludela okorelog rokera

Zavisnik od gitara i Diznijevih krstarenja

Četrdesetšestogodišnji muzičar je tom prilikom govorio i o ostalim odmorima na kojima je uživao. Iako Slaš najviše voli da ode u divljinu u potragu za egzotičnim životinjama, priznaje da njegova porodica ima glavnu reč kada su odmori u pitanju. “Ja sam lud za životinjama, pa sam u pauzi turneje benda Guns N’ Roses, “Use Your Illusion”, otišao na safari u zapadnoj Africi. Danas sam prepušten na milost i nemilost onoga što moja supruga i deca odaberu.”

Klasični papučić, rekli bi neki, a mi mu skidamo kapu. Odličnu si zavisnost izabrao, dragi naš Slešu!


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Editors choice