Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Style inspo: Kako da izdominiraš noseći athleisure trend

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Disney & VELUX: Oplemenite svoj dom

Disney & VELUX: Oplemenite svoj dom

Potreba za svetlošću u prostorijama veoma je važna za dobrobit deteta. Međutim, i drugi faktori su važni u cilju održavanja mirnog okruženja. Pretrpanost i nepreglednost može imati veliki uticaj na nivo fokusa deteta.

Ovo se može ublažiti nekim lakim rešenjima kao što su jednostavni ormarići za skladištenje stvari čija je visina ista kao i visina dece, jer će ih oni najčešće koristiti. Deca su takođe po prirodi sakupljači i zbog toga im ovakav nameštaj olakšava da sačuvaju i izlože svoja najnovija otkrića.

Svetlost je veoma važna za decu, jer jednim delom određuje njihov prirodni bioritam. Kada spavaju, važno im je da je prostor mračan, kako bi imali optimalan san. Roletne iz Disney i VELUX kolekcije snova pomažu vam da podesite količinu dnevne svetlosti koja ulazi u sobu, što je veoma važno iz više razloga. Generalno osvetljenje je važno, kao i svetlo pored kreveta, svetlo za učenje ili crtanje kod radnog stola, pa čak i neka mala lampa koja pomaže deci usred noći da pronađu toalet. 

7 Disney & VELUX: Oplemenite svoj dom

Disney i VELUX kolekcija snova sastoji se od šest Disney tema – Vini Pu, Bambi, Mini Maus, Miki Maus, Princeza i Avioni – i svaka je predstavljena sa po dve različite opcije u pogledu dizajna: jedna je jarkih boja, a druga nudi suptilniji i svedeniji izgled. Dizajn na svakoj roletni je prilagođen veličini i obliku prozora i obezbeđuje identičan vizuelni doživljaj svakom prostoru.

9 Disney & VELUX: Oplemenite svoj dom

Disney i VELUX kolekcija zadovoljava najviše industrijske standarde, ne samo u pogledu kvaliteta, već i kada su zdravlje i bezbednost u pitanju. Novi dizajn je u skladu sa Oeko-Tex® standardima, koji garantuju da njihove komponente ne sadrže štetne supstance ili hemijske proizvode i nude najsigurniji mogući proizvod.

Sve roletne iz Disney i VELUX kolekcije snova poseduju VELUX Pick&Click™ tehnologiju, koja omogućava jednostavnu ugradnju. Zamena postojeće roletne sa novom Disney roletnom ili bilo kojom drugom VELUX roletnom veoma je jednostavna.

Posetite zvaničan sajt VELUX i Facebook fan page!

Editors choice