Svakog petka predstavljamo nove odevne komade poznatih dizajnera beogradske modne scene. Pred nama je treći po redu Dizajnerski petak kada ćete specijalno na Wannabe online shop-u po posebnim akcijskim cenama moći da kupite modele Dragane Nikolajević, Dijane Mihajlović i Valentine Obradović.

DNK” je kreativni modni studio dizajnerke Dragane Nikolajević koji se bavi izradom unikatnih komada odeće i malim serijama modela (ready to wear). Sinonimi koji opisuju modele sa potpisom “DNK” su jednostavnost, svedenost, konstrukcija, univerzalnost, udobnost, posebnost i kvalitet.

Dragana Nikolajevic DNK Dizajnerski petak: Dragana Nikolajević, Dijana Mihajlović i Valentina Obradović

DNK studio dizajnerke Dragane Nikolajević

Dijana Mihajlović, kostimograf, deo je autorskog projekta “Fundus“, nastalog udruživanjem kreativnih ideja koje promovišu autentičan modni izraz nastao simbiozom elemenata scenskog kostima i aktuelnog trenda.

Dijana Mihajlović Fundus Dizajnerski petak: Dragana Nikolajević, Dijana Mihajlović i Valentina Obradović

Autorski projekat Fundus

Valentina Obradović svoj pravac u dizajnu naziva Novim romantizmom, a svoj stil definiše kao romantiku sa dozom ironije, humora, futurizma… Valentina Obradović je dizajnerka, stilistkinja, autorka, kostimografkinja, dugogodisnji kreator modne kuće “Afrodite Mode Collection”, a pre svega dama koja očarava svojom intelegencijom, talentom i ljubavlju prema modi.

”Za mene je moda stil života i umetnost primenjena na život. Ukoliko je i vi shvatite tako, shvatićete da predstavlja bezgranično polje za igru, istraživanje. Mi, kreatori, smo tu da vam ponudimo elemente igre, a vi ste ti, koji svojim senzibilitetom, spajaju kolaž u samo Vaše umetničko delo” kaže Valentina Obradović.

Valentina Obradovic Dizajnerski petak: Dragana Nikolajević, Dijana Mihajlović i Valentina Obradović

Valentina Obradović

Editors choice