Peti po redu Dizajnerski petak je pred nama, a 17. oktobar nam donosi kreacije dizajnera Jelene Jakovljević, Daniele Glišić i Ivane Najdanović.

Po običaju, njihovi izdvojeni artikli će i ovoga puta biti dostupni po akcijskim cenama na našem Wannabe Shop-u.

Modni brend „Trijumf by Jelena Jakovljević“  nastao je kao prirodan sled na obrazovno-razvojnom putu Jelene Jakovljević – dipl. tekstilnog inženjera za dizajn i projektovanje tekstila i odeće –  a osnovala ga je sa sestrom Jadrankom Plazinić.  Ovaj modni brend posvećen je ženama i u ponudi ima haljine, pantalone, kombinezone…

Svaki odevni predmet osmišljava se i pravi s ljubavlju i pažnjom  i, pored kvaliteta koji je imperativ, najvažnijim smatra svakog kupca, kojem prilazi s uvažavanjem i poštovanjem.

Trijumf by Jelena Jakovljević1 Dizajnerski petak: Jelena Jakovljević, Daniela Glišić i Ivana Najdanović

Trijumf by Jelena Jakovljević

Sa preko 16 godina modnog dizajnerskog iskustva i rada na domaćoj modnoj sceni, kao i rada kroz stilizaciju i praćenje organizacije za revije visoke italijanske mode, Daniela Glišić svoj sadašnji kreativan rad izvodi, okružena već 5 godina, sopstvenim timom pod brendom “Atelje Alternativa”. U okviru njega se bavi dizajnom, izradom i stilizacijom ženskih modela, kao i dizajnom kolekcije nakita, koja stilski prati modne predloge.

Materijali koje koristi u kolekcijama su najvećim delom prirodnog porekla i pažljivo birani i kombinovani. U kolekciji preovladava crna i boja slonove kosti, sa akcentima teksturiranih materijala i novih tehnološki dorađenih grupa sa premazom ili vodenom štampom.

Kolekcija nakita je dizajnirana i izvedena u kombinaciji srebra i bakarnih elemenata i spada većinom u diskretne, sitne komade, kao deo trenutnog trenda.

Atelje Alternativa Dizajnerski petak: Jelena Jakovljević, Daniela Glišić i Ivana Najdanović

Daniela Glišić za atelje Alternativa

Fundus je radnja u okviru Belgrade Design District-a u kojoj možete pronaći trikotažu sa potpisom dizajnera Ivane Najdanović. Kolekciju za predstojeću sezonu karakterišu neobični krojevi, materijali toplih pastelnih tonova udobnih za nošenje, vrhunske izrade.

Fundus Ivana Najdanovic Dizajnerski petak: Jelena Jakovljević, Daniela Glišić i Ivana Najdanović

Ivana Najdanović za atelje Fundus

Editors choice