Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Dizajnerski svet: Kafić kao iz mašte

Dizajnerski svet: Kafić kao iz mašte

Ukoliko ste ljubitelj dizajna, ovo mesto će vam se veoma dopasti. Čak i da vas ova tema uopšte ne zanima, a volite kafu, poželećete da provedete malo slobodnog vremena u ovom prostoru.

Ovaj kafić se nalazi u Minhenu, a zove se “Daddy Longlegs Açai Café”. Njegov dizajn je delo udruženih snaga talentovanih ljudi koji čine tim LOVA Design.

Moderni, kosmopolitski grad sa dušom i dugom tradicijom, šarmantan koliko i opušten, živahan, ali i uspavan: Minhen je nemačka prestonica životnog stila. Ne morate po svaku cenu biti bogati i lepi da bi se u Minhenu odmah osetili kao kod kuće, ali ni to ne škodi. Pritom su granice potpuno nedefinisane, bogat je i onaj ko natenane prošeta centrom, tu i tamo sedne i jednostavno upija atmosferu oko sebe. A i lepota je svakako relativna.

Tako je i sa ovim kafićem. Prilično običan i moglo bi se reći čak i dosadan prostor, sa belim zidovima i svetlim parketom, učinili su zaista zanimljivim. Raznobojne pločice lepljene su počevši od spoljnog dela šanka, pa sve više ka ulaznim vratima.

Meniji su raspoređeni po zidovima, kao i neke zanimljive poruke, a sve na tamnoljubičastoj podlozi. U uglovima se nalazi sedenje sa drvenim stolovima i stolicama, ali najviše posetilaca se bori upravo za mesto koje ima fotelje-ljuljaške, koje vise sa plafona. Pored visećih fotelja, nalaze se i viseći lusteri koji dodatno ulepšavaju prostor.

Ukoliko ste u Minhenu, ne propustite priliku da posetite ovo mesto.

Daddy Longlegs Açai Café in Munich 01 Dizajnerski svet: Kafić kao iz mašte Daddy Longlegs Açai Café in Munich 02 Dizajnerski svet: Kafić kao iz mašte Daddy Longlegs Açai Café in Munich 03 Dizajnerski svet: Kafić kao iz mašte Daddy Longlegs Açai Café in Munich 04 Dizajnerski svet: Kafić kao iz mašte

Lenka Gatić

Editors choice