Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Style inspo: Kako da izdominiraš noseći athleisure trend

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Diznijeve bajke u današnjici

Diznijeve bajke u današnjici

1/3

Bajke – priče koje imaju srećan završetak i nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. U kakvoj vezi mogu biti sa današnjicom, dobićete odgovor na  jedinom, pravom mestu. Pročitajte.

Prisetimo se divne bajke o Maloj Sireni u jednom kratkom pasusu, kako bismo vam dočarali istinitost naših iskaza. Prave ljubavi jesu moguće, ali ne kao u bajci, već i na javi. Vrednosti jesu promenjene, ali romantika nije nestala. Odrastanjem se gubi nevinost, ali ono što ostaje za ceo život jesu Diznijeve priče koje nas podsete da se neke stvari mogu i drugačije posmatrati. Priča govori o predivnoj sireni lepog glasa koji osvaja ne samo vodena stvorenja već i ljude na kopnu. Neverovatna priča  je osvojila mnoge koji su je pročitali. Ono što možemo izdvojiti kao predivne momente u bajci jesu njena spremnost da se žrtvuje za svoju ljubav po svaku cenu, makar i izgubila svoju porodicu i svoj glas, ostavljajući vodeni svet i svoje prijatelje zbog misterioznog čoveka koji je očarao videvši ga na kopnu.

110bo5i 1024x683 Diznijeve bajke u današnjici

Njena naivnost i njena hrabrost je neverovatna. Ono što možemo reći je da bi joj mnoge devojke u današnjici pozavidele na smelosti. Kada se osvrnete danas i pogledate devojke i njihova očekivanja u ljubavi, ne možemo sa sigurnošću tvrditi da su predstave realne. Ali priča o maloj sireni možda i jeste fantastičan primer jer sirena ostaje bez glasa koji joj je zarobila morska veštica, poklonivši joj slobodu da postane žena. Sa čovekom koji joj se dopao komunicira uz malo mimike i bespogovorno ga osvaja.

Editors choice