Otkako su se 1937. godine prvi put pojavili, crtani filmovi Volta Diznija osvojili su srca dece, ali i odraslih ljudi. Zato i ne čudi što su Diznijevi junaci i danas inspiracija mnogim, pa i modnim, stvaraocima. Jedna od poslednjih dizajnerki koja je Diznijeve junake stavila na svoje clutch torbice jeste modna dizajnerka Olimpija Le Tan.

Reč je o dizajnerki koja je popularnost stekla zahvaljujući torbicama inspirisanim naslovnicama književnih klasika, koja je ovoga puta bila nadahnuta klasicima u svetu animiranog filma, zbog čega je kreirala kolekciju clutch torbica sa crtanim likovima.

Njenim clutch i okruglim torbicama sada su zavladali Alisa u zemlji čuda, Petar Pan, Uspavana lepotica, Snežana i drugi junaci, dok se torbice mogu pronaći na sajtu Net-a-Porter.

Pogledajte kako izgleda kolekcija torbica Olimpije Le Tan inspirisana Diznijevim junacima.

diznijevi junaci na torbicama 1 Diznijevi junaci na torbicama diznijevi junaci na torbicama 2 Diznijevi junaci na torbicama diznijevi junaci na torbicama 3 Diznijevi junaci na torbicama diznijevi junaci na torbicama 4 Diznijevi junaci na torbicama diznijevi junaci na torbicama 5 Diznijevi junaci na torbicama diznijevi junaci na torbicama 6 Diznijevi junaci na torbicama diznijevi junaci na torbicama 7 Diznijevi junaci na torbicama diznijevi junaci na torbicama 8 Diznijevi junaci na torbicama

ZANIMLJIVO:

Pogledajte kako izgledaju potpetice sa likovima naših omiljenih Diznijevih junaka.

Jasna Đorđević

Editors choice