Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

DJ Hardwell odgovara na sva vaša pitanja

DJ Hardwell odgovara na sva vaša pitanja

Hardvel (Hardwell), holandska DJ zvezda i producent ekskluzivno je najavio seriju snimaka na internet sajtu YouTube u kojima će odgovarati na sva pitanja koje mu fanovi budu postavljali. Svaki snimak imaće svoju temu, a sva pitanja biće prikupljena i raspoređena po temama. Tako će se jedna epizoda odnositi na njegovu muzičku karijeru, druga na njegov život za vreme turneje i slično. Fanovi će pitanja moći da postavljaju preko društvenih mreža Twitter i Facebook.

Slika 1 Hardvel DJ Hardwell odgovara na sva vaša pitanja

Pitajte Hardvela

Ukoliko želite da se obratite Hardvelu putem mreže Twitter dovoljno je da napišete svoje pitanje i u nastavku dopišete @Hardwell #HardwellQ&A. Ukoliko to želite da uradite preko mreže Faceebook jednostavno otvorite njegovu fan stranu i na zidu napišite Hardwell Q&A: a zatim svoje pitanje. Kada pitanja fanova budu odabrana, njihova imena takođe će biti spomenuta u video-snimcima.

Hardvel je izuzetno uzbuđen zbog ovog projekta u kom ne samo da će fanovi biti upućeni u najaktuelnija dešavanja, već će im omogućiti da budu u ličnom kontaktu. Na taj način poboljšaće veze sa svojim sledbenicima, nudeći fanovima direktan pristup njegovom životu, karijeri, uspesima, padovima i slično. Pogledajte prvi snimak u kom Hardvel govori o predstojećem projektu.


Kristina Bijelić studira Fakultet za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Editors choice