Čuveni Jägermeister obradovaće sve ljubitelje modernog elektro zvuka senzacionalnim muzičkim nastupom mladog Holanđanina Di Džeja Nikija Romera (DJ Nicky Romero) u klubu “Magacin”, zakazanim za 17. februar 2012. godine. Jägermeisterov Orange party, na kom će Romero nastupiti uz podršku lokalnih DJ-eva, i ovog puta je garancija za odličan provod i “divlju” zabavu. Energični nastupi, po kojima je ovaj perspektivni muzičar poznat, prisutnima će pružiti nezapamćen muzički spektakl.

NickyRomero DJ Nicky Romero u klubu Magacin

Uspešni DJ Nicky Romero

Di Džej Niki Romero rođen je 1989. godine i danas predstavlja mladu nadu holandske DJ-ing scene. Počeo je kao bubnjar, da bi kasnije nastavio muzičku karijeru usavršavanjem svojih veština za miks pultom. Karijeru DJ-a započeo je remiksima poznatih izvođača, a producirao je i sopstvenu interpretaciju hita Dejvida Gete (David Guetta) “When Love Takes Over”. Ovaj remiks je ostvario hiljade pregleda na YouTube-u, čime je Romero postao deo globalne muzičke scene. Njegovi hitovi danas se nalaze na vrhu svetskih top lista.

U komentarima ispod ovog teksta ostavite svoje ime i prezime i email adresu. Prvo dvoje čitalaca koji ostave svoje podatke dobijaju na poklon po 2 karte za nastup DJ Nicky Romera u klubu “Magacin”.

Editors choice