“Space Ibiza” klub koji postoji već 25 godina, simbol najboljeg provoda na svetu, pravi “Around The World” turneju, kojom širi magičnu energiju svetskog provoda.

Na njihovoj mapi našao se i Beograd, koji će 15. juna biti u znaku najboljeg party ostrva – Ibice.

Domaćini ove turneje biće najbolji party brend u Srbiji – Belgrade Bangingi najbolji klub u Srbiji – “Freestyler Belgrade Night Club”. Glavna muzička ličnost ovog događaja biće rezident najboljeg kluba na svetu – Deni Markes, koji je majstor za dobar provod.

Podršku poznatom di-džeju pružiće majstor DJ Oakich. Svojim odličnim nastupima koji zrače pozitivnom energijom sve će naterati na đuskanje.

Oakich DJ Oakich na Space Ibiza žurci

EDM di-džej i “wannabe” producent Oakich aka. Nikola Đokić, počinje svoju karijeru 2010. radeći u beogradskim barovima i kafićima. Nakon odlaska za Mađarsku radi studija, postaje rezident DJ parti organizacije ZeroLimit, sa kojom u roku od tri godine obilazi maltene sve veće klubove Budimpešte. Oakich je u DJ krugovima poznat po svojim Mash-Up-ovima i Bootleg-ovima. Godine 2012. imao je čast da zajedno sa kolegom i prijateljem Tomom Gepardom bude “support act” posle svog ličnog idola Erika Pridsa (Pryda & Cirez D). Nakon uspešnog zajedničkog nastupa, DJ duo ponovo je bukiran u Hamburgu, ovog puta kao headliner na mainstageu u klubu “Edelfettwerk”, klubu kapaciteta 2,000 ljudi, u kojem su nastupali vodeći DJ-evi današnjice. Povratkom 2013. u Beograd, počinje zimsku rezidenturu za renomirani party brend Belgrade Banging.

Cena karte za “Space Ibiza on Tour” iznosi 5 eura i može se rezervisati/kupiti/naručiti na oficijalni broj Belgrade Banginga: +38160/69-18-487, kao i u prostorijama kluba “Freestyler”.

Sve informacije možete dobiti preko Belgrade Banginga, kluba Freestyler ili na zvaničnoj Facebook stranici.

www.belgradebanging.rs

www.freestyler.rs

www.spaceibiza.com

Editors choice