5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

DJ Oakich na Space Ibiza žurci

DJ Oakich na Space Ibiza žurci

“Space Ibiza” klub koji postoji već 25 godina, simbol najboljeg provoda na svetu, pravi “Around The World” turneju, kojom širi magičnu energiju svetskog provoda.

Na njihovoj mapi našao se i Beograd, koji će 15. juna biti u znaku najboljeg party ostrva – Ibice.

Domaćini ove turneje biće najbolji party brend u Srbiji – Belgrade Bangingi najbolji klub u Srbiji – “Freestyler Belgrade Night Club”. Glavna muzička ličnost ovog događaja biće rezident najboljeg kluba na svetu – Deni Markes, koji je majstor za dobar provod.

Podršku poznatom di-džeju pružiće majstor DJ Oakich. Svojim odličnim nastupima koji zrače pozitivnom energijom sve će naterati na đuskanje.

Oakich DJ Oakich na Space Ibiza žurci

EDM di-džej i “wannabe” producent Oakich aka. Nikola Đokić, počinje svoju karijeru 2010. radeći u beogradskim barovima i kafićima. Nakon odlaska za Mađarsku radi studija, postaje rezident DJ parti organizacije ZeroLimit, sa kojom u roku od tri godine obilazi maltene sve veće klubove Budimpešte. Oakich je u DJ krugovima poznat po svojim Mash-Up-ovima i Bootleg-ovima. Godine 2012. imao je čast da zajedno sa kolegom i prijateljem Tomom Gepardom bude “support act” posle svog ličnog idola Erika Pridsa (Pryda & Cirez D). Nakon uspešnog zajedničkog nastupa, DJ duo ponovo je bukiran u Hamburgu, ovog puta kao headliner na mainstageu u klubu “Edelfettwerk”, klubu kapaciteta 2,000 ljudi, u kojem su nastupali vodeći DJ-evi današnjice. Povratkom 2013. u Beograd, počinje zimsku rezidenturu za renomirani party brend Belgrade Banging.

Cena karte za “Space Ibiza on Tour” iznosi 5 eura i može se rezervisati/kupiti/naručiti na oficijalni broj Belgrade Banginga: +38160/69-18-487, kao i u prostorijama kluba “Freestyler”.

Sve informacije možete dobiti preko Belgrade Banginga, kluba Freestyler ili na zvaničnoj Facebook stranici.

www.belgradebanging.rs

www.freestyler.rs

www.spaceibiza.com

Editors choice