Mladi neafirmisani di-džejevi imaju priliku da svoje veštine za di-džej pultom pokažu u okviru manifestacije “Fan pit – zavrti miks” koja traje do petka, 27. septembra u UŠĆE Shopping Centru. Oni koji se najbolje pokažu učestvovaće na završnom muzičkom događaju u subotu, 28. septembra, kada će biti održana velika žurka i proglašeni pobednici – najbolji mladi di-džejevi.

U utorak, 24. septembra, događaj će posetiti i delegacija Ministarstva omladine i sporta koja će od 17 časova zvanično proglasiti početak kampanje protiv govora mržnje “No hate speech”.

Raspored dogadjaja Fan pit zavrti miks DJ okršaj Fan pit   zavrti miks u Ušće Shopping Centru

DJ okršaj “Fan pit - zavrti miks” u Ušće Shopping Centru

Za vreme trajanja manifestacije, svi posetioci imaće priliku da svakodnevno uživaju u predstavljanju i takmičenju disk džokeja, zanimljivim plesnim nastupima, kao i u izložbeno-prodajnom prostoru sponzora, a svi zainteresovani mogu da se priključe i školici di-džejeva i savladaju osnove ove muzičke veštine. U okviru finalnog takmičenja na završnom događaju 28. septembra, biće priređena i takmičenja u “brejk densu” i “hip-hopu”.

Manifestacijom “Fan pit – zavrti miks” počinje nedelja hrane i dobre zabave u okviru kampanje “UŠĆE spaja sve najbolje”.

Editors choice