Dječaci ponovo u Beogradu

Dječaci ponovo u Beogradu

Grupa koja za sebe tvrdi da “dobro repa, ali da su stvarno debili” održaće koncert 9. juna u Domu omladine. Splićani su spremni da još jednom zapale beogradsku publiku.

129 Dječaci ponovo u Beogradu

Dječaci ponovo u Beogradu

Splitski hip-hop sastav Dječaci nakon više od četiri godine vraća se u Beograd radi promocije poslednjeg albuma “Istina”. Dječaci, koji su poslednji put zajedno sa Arhitektima i Baucima nastupili u poznatom beogradskom mestu “Ana 4 pištolja” najavili su “još bolesniji, jači i bolji” povratak. Bend koji je poznat po hitovima poput pesama “Narodna”, “Meko sranje” ili “Lovrinac” atipični su predstavnici rep zvuka za prostor bivše Jugoslavije. U roku od dva dana rasprodali su prvi tiraž “Istine”, a za debitantsko ostvarenje “Drama” višestruko su nagrađivani. Očekujmo super svirku 9. juna u Domu omladine.


Jelena Vorkapić živi život rokenrola, iako se prima na elektroniku i hip-hop. Mnogo voli Quentin Tarantina, domaću kafu i caffe latte, Lucky Strike, festivale, filmove, fotoaparate, da razmišlja britanskim akcentom, manekenke sa harizmom, geekove i vesele ljude.