Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Dnevnik jedne kupoholičarke: Finalno sniženje u Fashion Park Outlet Centru Inđija

Dnevnik jedne kupoholičarke: Finalno sniženje u Fashion Park Outlet Centru Inđija

Toliko su se samo svi žalili zbog toga što je jesen bila kada je trebalo da bude leto, a sada kada treba da dođe jesen, konačno je leto, da su više stvarno udavili! Međutim, niko nije razmišljao o tome da nezavisno od toga da li sija sunce ili pada kiša, zna se kad su letnje rasprodaje! I ima li šta lepše od toga što sada zapravo mogu da nakupujem letnje stvari i odmah ih nosim koliko večeras! Pa fantastično!

Krenula sam do grada, međutim, ipak ne. Svi su već razvukli stvari po rafovima i nemarne žene isflekale haljine puderima. Zašto bih se tiskala sa njima kad na samo 30 minuta od grada imam Fashion Park Outlet Centar, u kome mogu da se obučem od glave do pete i uživam u tome?

Sedam u kola i krećem ka Inđiji dok slušam omiljenu muziku. Lepo je ovo jesenje leto, ili letnja jesen, nazovite je kako želite.  Još kada znam da mogu da nakupujem brendiranu garderobu i odeću po outlet cenama koje su DODATNO SNIŽENE za 30 do 50% i da ova akcija traje do kraja avgusta mogu da se opustim. Znam da i ukoliko danas većinu dana provedem u nekom od restorana koji se nalaze u sklopu centra, ili ukoliko se predah uz Costa kafu oduži, uvek mogu da se vratim i sutradan!

Sniženje na već snižene cene je rečenica koja je muzika za moje uši!

Na kraju ipak odlazim sa kesama punim prelepe garderobe. Jedva čekam da obučem nove Replay farmerke, Fornarina elegantan kombinezon koji ću nositi na jednoj svadbi uz Hugo Boss cipele i Scotch&Soda blejzer. Za svaki dan, kupila sam i sjajnu Adidas trenerku i još mnogo stvari koje jedva čekam da pošetam gradom!

Kako bih zabeležila ovaj divan dan proveden u kupovini, najzabavnije momente sam fotkala i ubacila na Instagram. Kako nisam sebična, podeliću ih i sa vama. Ne sumnjam da ćete odmah poželeti da se i vi zaputite u Fashion Park Outlet Centar.

Dnevnik jedne kupoholičarke Finalna sniženja i Fashion Park Outlet Centar Inđija 8 Dnevnik jedne kupoholičarke: Finalno sniženje u Fashion Park Outlet Centru Inđija Dnevnik jedne kupoholičarke Fashion Park Outlet Centar Inđija 1 Dnevnik jedne kupoholičarke: Finalno sniženje u Fashion Park Outlet Centru Inđija Dnevnik jedne kupoholičarke Fashion Park Outlet Centar Inđija 3 Dnevnik jedne kupoholičarke: Finalno sniženje u Fashion Park Outlet Centru Inđija Dnevnik jedne kupoholičarke Fashion Park Outlet Centar Inđija 4 Dnevnik jedne kupoholičarke: Finalno sniženje u Fashion Park Outlet Centru Inđija Dnevnik jedne kupoholičarke Fashion Park Outlet Centar Inđija 5 Dnevnik jedne kupoholičarke: Finalno sniženje u Fashion Park Outlet Centru Inđija photo 2 Dnevnik jedne kupoholičarke: Finalno sniženje u Fashion Park Outlet Centru Inđija Dnevnik jedne kupoholičarke Fashion Park Outlet Centar Inđija 2 Dnevnik jedne kupoholičarke: Finalno sniženje u Fashion Park Outlet Centru Inđija

Lenka Gatić

Editors choice