5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Izvučeni dobitnici velike Probalans nagradne igre

Izvučeni dobitnici velike Probalans nagradne igre

1/2

U modernom i letnjem ambijentu restorana Gabbiano sa veličanstvenim pogledom na reku, izvučeni su dobitnici velike PROBALANS nagradne igre, prve ove vrste u Srbiji, koju je organizovala farmaceutska kompanija PharmaS. Najsrećnije dobitnike kompanija PharmaS je obradovala sa tri putovanja po izboru, pet tableta i 10 bicikala i na taj način nagradila vernost svojih potrošača.

Probalans je probiotik najnovije generacije čija se inovativnost ogleda u jedinstvenoj kombinaciji sastojaka koji vraćaju ravnotežu u prvobitni sistem i regulišu crevnu floru. Namenjen je svima koji vode računa o svom zdravlju i koji žele da smanje posledice brzog načina života. Svojom inovativnom formulom putem koje je moguće istovremeno delovanje bakterije mlečne kiseline, cinka, vitamina B6, ekstrakta nane i prirodnog sastojka apigenina iz cveta kamilice pomaže kod vraćanja ravnoteže crevne mikroflore za vreme uzimanja antibiotika, nadutosti, zatvora i dijareje, deluje kod crevnih, virusnih i bakterijskih infekcija. Naročito vam je potreban u susret letu i putovanjima kada nikako ne smete da zaboravite da u vaš prtljag ubacite i kutiju Probalansa za koji vam nije potreban recept.

Probalans Izvučeni dobitnici velike Probalans nagradne igre Probalans 2 Izvučeni dobitnici velike Probalans nagradne igre

Editors choice