Juče, u toku dana, na internetu se pojavila nova pesma pevačice Pink (P!nk). U pitanju je numera “Blow Me (One Last Kiss)”, koja je, kao prvi singl sa novog albuma, trebalo da doživi svoju premijeru za sedam dana – devetog jula.

01. Pink Dobra stara, a nova Pink

Obožavaoci pevačice nemaju razloga za brigu, jer se ona i ovaj put koristila starim, ali pre svega, dobrim receptom, pa tako uspeh za ovu pesmu možemo smatrati zagarantovanim

U iščekivanju njenog šestog studijskog albuma – poslušajte pesmu kojom se pevačica, nakon četiri godine, sasvim sigurno vraća na top-liste najprodavanijih albuma, ali i singlova. Pink je na ovoj pesmi sarađivala sa tekstopisecem Gregom Kurstinom (Greg Kurstin).


Iris Zavargo je diplomirana novinarka, u najavi master komunikologije. Mađarski divani mnogo bolje od Balaševića, ali nije ni nalik svađalici iz pesme “Sin jedinac”. Svoj život zamislila je u ritmu muzike i zato uči da bude DJ. Trudi se da ne zaboravi kako se svira klavir, trenira džez balet i s ljubavlju će pisati o ljudima zbog kojih smatra da najbolju stranu naše stvarnosti čine note.

Editors choice