Cveće na maramama, neobavezne frizure, lica ozarena osmehom, sunce u kosi, samo su neki od prizora koje nam proleće donosi. Proleće u meni caruje, pa tako i oblačim se!

Stajlinzi oslikani poput slikarskog platna, inspiracija su koja uveseljava svaku devojku koja drži do sebe i svog izgleda.

Ove devojke transformisale su svoj garderober u prolećni i to na potpuno neočekivan i zanimljiv način. Zadržite proleće na sebi uz lepršave, vedre i kežual kombinacije.

Pre nego što se upustite u misiju stvaranja svog novog looka, pogledajte sledeće Street Style kombinacije. Оvo je prilika koja se ne propušta, jer su ovo kombinacije koje slobodno možete iskopirati i po uzoru na njih možete i vi zablistati na ulici. Ne crvenite kada vam prolaznici udele kompliment, to niste vi, to vaše kombinacije govore umesto vas!

Jednostavno morate probati novi trend pod nazivom “ponesi proleće na sebi”.

1123 Dobro nam došlo proleće, ali i prolećne kombinacije 292 Dobro nam došlo proleće, ali i prolećne kombinacije 360 Dobro nam došlo proleće, ali i prolećne kombinacije 452 Dobro nam došlo proleće, ali i prolećne kombinacije 545 Dobro nam došlo proleće, ali i prolećne kombinacije 635 Dobro nam došlo proleće, ali i prolećne kombinacije 729 Dobro nam došlo proleće, ali i prolećne kombinacije

Violeta Stojanović

Editors choice