Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Style inspo: Kako da izdominiraš noseći athleisure trend

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Dobrovoljno u Beogradu #8: Volonterski bilo gde

Dobrovoljno u Beogradu #8: Volonterski bilo gde

“Volontiranje može da bude uzbudljivo, oplemenjujuće iskustvo. Zaista je uživanje biti koristan, slediti svoj ideal, raditi sa ljudima, rešavati probleme, videti dobro koje je iz toga proisteklo i znati da ste delom za to zaslužni”, govorila je Harijet Nejlor, jedna od najpoznatijih američkih volonterki.

Volonteri nekoliko beogradskih organizacija otišli su korak dalje i snimili film koji će sa vama podeliti 19. aprila u 19h u Kulturnom centru REX (Jevrejska 16).

Volonteri na Zeleznickoj stanici Dobrovoljno u Beogradu #8: Volonterski bilo gde

Volontiranje je prilika da upoznate nove ljude, običaje i kulture

Osmi događaj u okviru projekta “Dobrovoljno u Beogradu” otvoriće platno koje će vam dočarati kako je grupa mladih ljudi videla svoj prvi susret sa srpskom prestonicom, a nakon filma reč će preuzeti volonteri i sa publikom podeliti svoja razmišljanja o Beogradu, svom poslu i projektima u kojima učestvuju, svakodnevnom životu, navikavanju na novi grad, učenju jezika, upoznavanju nove kulture, slobodnom vremenu, EVS programu i mnogim drugim temama o kojima biste voleli da saznate više.

Urednici i moderatori programa su Alexandra Collin (REX) i njeni prijatelji Aleksandra Koteczek (Centar E8), Clémence Sonet (Centar E8) i Madli Kaljula (Centar E8).

Autori filma su: Aleksandra Koteczek (Centar E8), Clémence Sonet (Centar E8), Madli Kaljula (Centar E8), Zuzana Gogová (REX), Alexandra Collin (REX), Sébastien Fardel (Media Education Center), Sabine Llewellyn (Media Education Center), Maciej Szpulecki (Živimo zajedno) i Erla Dürr (Hajde da).

Program je realizovan u saradnji sa Centrom E8.

Ulaz je slobodan.


Vesna Marić ima pregršt razloga da veruje da je u prošlom životu bila mačka: kotrljavo R, dečiju radoznalost, sindrom “noćno ludilo”, sposobnost da se uvek dočeka na noge, obaveznu dnevnu dremku, pa čak i kandže. Zato se uvek nasmeje kada je neko nazove kučkom. I, kao što je rekla Colette: “Ne postoje obične mačke”.

Editors choice