Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Dodeljene nagrade 31. Amstel Fashion Weeka

Dodeljene nagrade 31. Amstel Fashion Weeka

Dr Zorica Karanović, glavna i odgovorna urednica “Bazara” dodelila je nagrade u ime  žirija koji je odlučio da nagradu “Mara Kranjc” za najbolju kolekciju na prolećenom Amstel Fashion Weeku dobije Ana Ljubinković, nagradu za najupečatljiviji revijski prikaz Bata Spasojević, a specijalnu nagradu za ličnost od stila, šarmantna glumica Lena Bogdanović.

Ana Ljubinkovic  Dodeljene nagrade 31. Amstel Fashion Weeka

Ana Ljubinković

Bata Spasojevic Dodeljene nagrade 31. Amstel Fashion Weeka

Bata Spasojević

Lena Bogdanovic Dodeljene nagrade 31. Amstel Fashion Weeka

Lena Bogdanović

Modni studio “Click” po završetku Nedelje mode tradicionalno dodeljuje nagrade za najbolju manekenku i manekena, a dodeljena je i specijalna nagrada za poseban doprinos očuvanju tradicionalnih modnih zanata – umetnicima koji su organizovali modnu instalaciju “Stari zanati za novo doba” održanu u Etnografskom muzeju u Beogradu. Ove godine je najbolja manekenka Milica Mihajlović, a maneken Vladan Miljković, dok je nagradu za najbolju produkciju revije na 31. Amstel Fashion Weeku dobio United Colors of Benetton.

Vladan miljkovic i milica mihajlovic Dodeljene nagrade 31. Amstel Fashion Weeka

Vladan Miljković i Milica Mihajlović

Textil žiri je nagradu Textil young designer award dodelio kreatorki Aleksandri Mitkovski za “Vibrazione by Aleksandra Mitkovska”, dok je “Elle” nagradu za najupečatljiviju reviju dodelio Ani Ljubinkovići za kolekciju “Tiho proleće”.

Aleksandra Mitkovska Dodeljene nagrade 31. Amstel Fashion Weeka

Aleksandra Mitkovska

Pored velikog broja revija afirmisanih i mladih dizajnera, gostiju iz inostranstva, kao i poznatih domaćih i svetskih modnih brendova, ovu Nedelju mode obeležile su brojne prateće aktivnosti. U saradnji sa kompanijom Avon promovisana je akcija “Reci NE nasilju u porodici”, zatim je organizovan program “Osmeh za osmeh” – prodajna izložba modela domaćih dizajnera u korist programa rehabilitacije dece sa smetnjama u razvoju. Zajedno sa Gradom Beogradom u okviru kampanje “Najbolji prijatelj”, odgovornog vlasništva i usvajanja napuštenih pasa, organizovana je modna revija aksesoara za pse pod nazivom “Doggy Style”.

Belgrade Fashion Week je i ovoga puta dokazao da se pored modnih trendova kroz modu kao snažan kanal komunikacije mogu dobro plasirati i informacije od opštedruštvenog značaja i promovisati odgovorno ponašanje svakog pojedinca.

Ana Vasiljevic Dodeljene nagrade 31. Amstel Fashion Weeka

Ana Vasiljević

Organizatori su naredni Fashion Week zakazali za period od 25. oktobra do 5. novembra.

Marko Nastic Dodeljene nagrade 31. Amstel Fashion Weeka

Marko Nastić

Veliki broj ličnosti iz javnog života Beograda bio je na koktelu: DJ Marko Nastić, reditelj Darjan Mihajlović, pevačice Tijana Dapčević, Zoe Kidah i Darja Stanojević, brojni manekeni MS Click, kreatori Bata Spasojević, Ana Ljubinković, Valentina Obradović,  Vesna de Vinča, a program su vodili Ivana Bajić i Boško Jakovljević.


Editors choice