Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Dodeljene Nagrade Braća Karić za 2012.

Dodeljene Nagrade Braća Karić za 2012.

Na Velikoj sceni Narodnog pozorišta priznanja, 15. po redu, uručena su za rezultate u domenu nauke i istraživačkog rada profesoru klinike “Mejo” u Njujorku dr Vesni Garović Kocić i najuspešnijem mladom matematičaru svih vremena Teodoru fon Burgu, koji su obećali da će novim uspesima Srbiju činiti ponosnom.

Dr Vesna Garovic Kocic dobitnik nagrade za naucno istrazivacki rad Dodeljene Nagrade Braća Karić za 2012.

Dr Vesna Garović Kocić dobitnik nagrade za naučno- istraživački rad

Za domete u ekonomiji i privedi nagrađeni su ugledni privrednici koji su ostvarili vanserijski uspeh u Namibiji, Vera i Dušan Vasiljević, dok je u oblasti novinarstva, publicistike i izdravaštva priznanje pripalo Voltu Bogdaniću – dobitniku tri Pulicerove nagrade, profesoru na Univerzitetu Kolumbija i jednom od urednika u Njujork Tajmsu za koga je ovo bila i jedinstvena prilika da poseti Srbiju.

Teodor Von Burg dobitnik nagrade za naucno istrazivack rad Dodeljene Nagrade Braća Karić za 2012.

Teodor Von Burg dobitnik nagrade za naučno-istrazivačko rad

Milanka Karic Dodeljene Nagrade Braća Karić za 2012.

Milanka Karić

Prestižna nagrada u oblasti stvaralaštva u kulturi i umetnosti iz pripala je Marini Abramović – umetnici performansa, počasnom profesoru mnogih univerziteta širom sveta i prvom počasnom profesoru Akademije muzičke umetnosti Alfa univerziteta. Abramovićeva večeras nije bila na sceni Narodnog pozorišta, nalazi se u Njujorku, a nagradu je u sedištu Fondacije primila pre šest dana i ocenila je “veoma važnom”.

Milanka i Nebojsa Karic Dodeljene Nagrade Braća Karić za 2012.

Milanka i Nebojša Karić

Za humanitarne aktivnosti, jačanje mira, saradnje i prijateljstva među narodima nagrada “Braća Karić” uručena je sestrinstvu Pećke patrijaršije koje su na ceremoniji predvodile igumanija Fevronija i mati Haritina.

Andrija Zlatic i Ivana Maksimovic dobitnici specijalne nagrade povodom jubileja Fondacije Dodeljene Nagrade Braća Karić za 2012.

Andrija Zlatić i Ivana Maksimović

Specijalna nagrada povodom 15. godina nagrade “Braća Karić” za izvanredni doprinos srpskom sportu i ugledu Srbije u svetu nagrađeni su osvajači medalja na Igrama u Londonu Milica Mandić, Ivana Maksimović, Andrija Zlatić i vaterpolo reprezentacija, kao i paraolimpijci Srbije Tanja Dragić, Borislava Perić-Ranković, Željko Dimitrijević, Draženko Mitrović i Zlatko Kesler.

Paraolipijci Srbije dobitnici specijalne nagrade povodom jubileja Fondacije Dodeljene Nagrade Braća Karić za 2012.

Paraolipijci Srbije dobitnici specijalne nagrade povodom jubileja Fondacije

Vaterpolista Vanja Udovičić poručio je u ime svih olimpijaca da je velika čast biti u društvu ovako uglednih ličnosti koji na poseban način reprezentuju našu zemlji i narod Srbije.

Olivera Karic Nedeljkovic Gordana Karic Slavica Karic Danica Karic Ana Karic Aleksandra Nedeljkovic Jasovic Dodeljene Nagrade Braća Karić za 2012.

Olivera Karić Nedeljković, Gordana Karić, Slavica Karić, Danica Karić, Ana Karić, Aleksandra Nedeljković Jašović

U prisustvu uglednih ličnosti iz javnog živora zemlje, predstavnika verskih zajednica i diplomatskog kora priznanja u vidu zlatnog znamenja na lenti od srpske trobojke, povelje i novčanog iznosa, laureatima su uručili predstavnici porodice Karić.

U prisustvu uglednih ličnosti iz javnog živora zemlje, predstavnika verskih zajednica i diplomatskog kora priznanja u vidu zlatnog znamenja na lenti od srpske trobojke, povelje i novčanog iznosa, laureatima su uručili predstavnici porodice Karić.

Editors choice