Ništa ne blista takvim sjajem kao srce ispunjeno ljubavlju. Ništa ne uzburkava dušu kao taj nezamenljivi dodir ljubavi i nežnosti.

Zašto zatvaramo oči kada se ljubimo ili kada i budni sanjamo? Zato što znamo da najlepše stvari ne možemo bolje spoznati nego kada ih osetimo.

Scene 02 no Reflections Dodirni me, reci mi Volim te

Takođe, kada želimo da iskažemo svu snagu svoje ljubavi, bez obzira da li je reč o partneru, roditeljima, deci, prijateljima, reči se nekada čine isuviše skromne i neretko nedovoljne.

NIVEA zna za tajnu moć dodira koji govori više od reči i zato nam donosi limitirano izdanje legendarne plave kreme pod nazivom DODIR LJUBAVI.

NIVEA Mädchen Herz Dodirni me, reci mi Volim te

Neka vam u danima kada se slavi ljubav, upravo NIVEA krema posluži kao inspiracija da iskažete najtananije emocije.

NIVEA se trudi da svoje kupce uvek obraduje izuzetnim popustima. Samo u DM drogerijama u periodu od 3. do 16. februara, možete kupiti pakovanje plave kreme od 150 ml po ceni od 75 ml.

Ne propustite idealnu priliku da suptilno kažete: “Volim te” sa NIVEA kremom!

NIVEA Family Dodirni me, reci mi Volim te

NIVEA plava  krema

Nenadmašna hidratantna krema za sve tipove kože, za decu kao i za odrasle tokom svih godišnjih doba. NIVEA plava krema pruža koži sve što joj je potrebno da bi ostala nežna, sveža i glatka. NIVEA krema sadrži koži srodan eucerit, jedinstveni hidratantni sastojak.

Editors choice