Dolazak praktikanata na Career Days 2012

Dolazak praktikanata na Career Days 2012

career days Dolazak praktikanata na Career Days 2012

Tražiš posao ili praksu? Career Days je odlična prilika da ga pronađeš!

Dvodnevni sajam edukacije, praksi i poslova Career Days 2012 biće održan osamnaestu godinu za redom 19. i 20. aprila 2012. godine u Belexpocentar hali (Španskih boraca 74, Novi Beograd) u organizaciji najveće svetske organizacije mladih AIESEC.

Uz drugačiji koncept održavanja radionica i selekcije studenata, “Career Days” je ove godine postao i međunarodni AIESEC projekat. Zahvaljujući razmeni studenata, u Beograd ovih dana dolaze dvoje stranaca koji će, pomažući u realizaciji projekta, boraviti nekoliko nedelja u našoj zemlji, družiti se sa kolegama iz Srbije i upoznavati se sa osobenostima lokalne kulture. Ti praktikanti iz Nemačke i Brazila će svojim idejama, iskustvom i prisustvom upotpuniće organizaciju prvog susreta mladih intelektualaca sa kompanijama iz različitih oblasti poslovanja i učestvovati u realizaciji radionica koje će se održati pre samog sajma.

Radom na projektima u međunarodnom okruženju, studenti razvijaju kulturnu toleranciju, usavršavaju strani jezik i stiču prijatelje iz celog sveta. AIESEC omogućava i našim studentima da se razvijaju lično i profesionalno na praksama u Rusiji, Turskoj, Kini, Ukrajini, Indiji i drugim zemljama sveta.

Sa kancelarijama u preko 110 zemalja i preko 60,000 članova, AIESEC je najveća svetska organizacija mladih. Fokusirana na razvoj liderskih sposobnosti, ova studentska organizacija mladima nudi prilika da budu deo sveta i utiču na njegove promene, kao i da steknu neophodne veštine i iskustvo.

Komentari