Linija za decu “D&G Junior” prvi put je izašla u prodaju u januaru 2001. godine. Namenjena je deci oba pola, kao i bebama, a u ponudi je sve od haljinica, džinsa, dečijih kombinezona, majica sa printom, obuće.

D&G Junior nudi svetle, prozirne i vesele kombinacije boja. Devojčicama su namenjeni cvetni dezeni, letnje haljinice i šarmantni kombinezoni. Cvetni print je prisutan i na kupaćim kostimima, ali i na obući.

Za dečake je D&G Junior linija inspirisana safarijem, printovima slonova, lavova, tigrova, ali ne animirani već realni likovi. Kao i uvek majice sa printom su zastupljene, a tu su i šorcevi, džins i duksevi sa kapuljačom. I uvek prisutan mornarski stil.

153 Dolce and Gabbana Junior 230 Dolce and Gabbana Junior 321 Dolce and Gabbana Junior 420 Dolce and Gabbana Junior 520 Dolce and Gabbana Junior 715 Dolce and Gabbana Junior  Dolce and Gabbana Junior 1010 Dolce and Gabbana Junior 1118 Dolce and Gabbana Junior
Nataša Naumović brzo priča, brzo kuca, a još brže misli. Zaljubljena u marketing, pisanje, kulturologiju i modu. Voli da kuva i da dobro izgleda u kuhinji. I misli da to nije nista neobično. Ne voli šablone i ljude koji kažu to niko ne radi. Voli svoje prijatelje i brata i od skoro potpuno zaljubljena u jogu.

Editors choice