Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Dolce and Gabbana Junior

Dolce and Gabbana Junior

Linija za decu “D&G Junior” prvi put je izašla u prodaju u januaru 2001. godine. Namenjena je deci oba pola, kao i bebama, a u ponudi je sve od haljinica, džinsa, dečijih kombinezona, majica sa printom, obuće.

D&G Junior nudi svetle, prozirne i vesele kombinacije boja. Devojčicama su namenjeni cvetni dezeni, letnje haljinice i šarmantni kombinezoni. Cvetni print je prisutan i na kupaćim kostimima, ali i na obući.

Za dečake je D&G Junior linija inspirisana safarijem, printovima slonova, lavova, tigrova, ali ne animirani već realni likovi. Kao i uvek majice sa printom su zastupljene, a tu su i šorcevi, džins i duksevi sa kapuljačom. I uvek prisutan mornarski stil.

153 Dolce and Gabbana Junior 230 Dolce and Gabbana Junior 321 Dolce and Gabbana Junior 420 Dolce and Gabbana Junior 520 Dolce and Gabbana Junior 715 Dolce and Gabbana Junior  Dolce and Gabbana Junior 1010 Dolce and Gabbana Junior 1118 Dolce and Gabbana Junior
Nataša Naumović brzo priča, brzo kuca, a još brže misli. Zaljubljena u marketing, pisanje, kulturologiju i modu. Voli da kuva i da dobro izgleda u kuhinji. I misli da to nije nista neobično. Ne voli šablone i ljude koji kažu to niko ne radi. Voli svoje prijatelje i brata i od skoro potpuno zaljubljena u jogu.

Editors choice