Kako ste se vas dvoje upoznali? Koliko puta ste čuli ili i sami rekli: “Hoćemo li na kafu.” Kafa je postala univerzalni globalni jezik prvog koraka upoznavanja, kako u prijateljstvu, tako i u ljubavi. Na najrazličitijim delovima planete, milioni današnjih parova započeli su uz kafu svoju ljubavnu priču.

Sigurno ste je mnogo puta pričali, ali da li ste svoju priču imali prilike da vidite u pravom malom filmu čije ste glavne zvezde – upravo vi? Dan zaljubljenih je kao stvoren da priču ispričate još jednom, na jedan drugačiji način – kroz Facebook klik koji će vas uvesti u kreiranje samo vašeg ljubavnog filma. Putovanje započinjete od odabira kako je sve počelo, kada, gde, preko koga, koliko ste šoljica kafe popili da biste zaista upoznali vašu ljubav?

Doncafe Bajka Doncafé bajka za Dan zaljubljenih

Specijalno za Dan zaljubljenih, Ljubitelji kafe želeli su da svojim pratiocima omoguće da u duhu najlepšeg praznika ljubavi, postanu zvezde svog filma, koji mogu da poklone svom partneru, ali i da prijateljima kroz film prikažu najluđe, najzanimljivije, najoriginalnije načine na koje su počele ljubavne priče.

Dovoljno je da kliknete jednom i pristupite aplikaciji Doncafé Bajka na Facebook stranici Ljubitelja kafe.

Sada možete da učinite da se vaša voljena osoba oseća kao prava zvezda, postane glavni akter svoje ljubavne priče u kratkom filmu – voleće te, svakim danom sve više i podeliti sa tobom još mnogo priča i šoljica kafe.

Editors choice