Predsedavajući za Rock and Roll Hall of Fame izjavio je da veoma žali što američka pop-diva Dona Samer (Donna Summer) ove godine nije ušla u Halu Slavnih. Iako je Dona bila nominovana više puta, nijednom nije izglasana od strane komiteta ove prestižne organizacije. Nakon neodobravanja nekih od velikana muzičke industrije, poput Eltona Džona (Elton John) koji je izjavio da je neuključivanje Done Samer “velika sramota”, predstavnici su izjavili da će Dona biti uključena sledeće godine.

slika 231 Donna Summer: Priznanje iz Hale Slavnih

Dona je snimila ukupno 17 studijskih albuma, koji su joj doneli pet Gremi nagrada

Uprkos obećanjima komisije, mnogi su i dalje skeptični po pitanju uvođenja Done Samer u Rock and Roll Hall of Fame. Da li će se divi koja je pomogla da se uobliči današnja pop muzika zaista odati priznanje koje zaslužuje, ili su u pitanju samo prazne reči, ostaje nam da saznamo.


Tamara Popović voli lepršavu poeziju koliko i strogu nauku, sjaj umetnosti koliko i čari svakidašnjice. Uvek na pola puta između konkretnog i apstraktnog, ne podnosi ekstremizam ni isključivost u bilo kom smislu. Uvek ima nešto da doda, što ume mnogima da oteža život, između ostalog i njoj samoj.

Editors choice