Uprkos poznatom narodnom izrazu “Doći će i tebi Crni petak” ovaj dan, neće biti loš po sve nas, naprotiv! Konačno je nešto dobro stiglo iz Amerike tako da ćemo ovog petka 29.11.2013. i mi kao i milioni Amerikanaca kupovati po neverovatno niskim cenama.

shutterstock 90046435 Došao nam je Crni Petak!

Izbegnite velike gužve, kupujte danas na www.crnipetak.rs

Radi se o danu koji možda može biti izuzetno dobar, čak i odličan po vas, posebno ako planirate šoping pred praznike. Veliki popusti obeležiće ovaj dan i omogućiti vam da poznate brendove kao što su Dormeo, Delimano, Top Shop i slični kupujete po izuzetno neverovatnim cenama.

Ova tradicija započeta je još 60-ih godina a crni petak je dan kada se širom Amerike kupuje sve “od igle do lokomotive“, i održava se prvog petka posle dana zahvalnosti. Taj dan je zapravo uvod u novogodišnju i božićnu kupovinu u SAD i dan kada su gotovo svi artikli izloženi sa najboljim popustima. Zato se stvaraju neverovatne gužve u saobraćaju i u tržnim centrima, pa otud i naziv “Crni“ petak.

Poučeni lošim iskustvom Amerikanaca u Srbiji ćemo izbeći katastrofalne gužve, pa premijeru Crnog petka napraviti na internetu. Zato na Crni petak 29. Novembra – posetite sajt www.crnipetak.rs.

Editors choice