1/3

Pitale-ne pitale svog muškarca šta je istina, a šta ne, žene na kraju uvek imaju neku svoju priču i svoje zaključke. Uvek iste. Evo jedne priče iz mog bogatog savetodavnog iskustva.

Nekoliko dana pre tog nemilog događaja rekao sam drugarici da se opusti, iako bi psiholozi savetovali razgovor sa partnerom, ja sam uvek bio u fazonu “bole te uši” – ključ dobre i dugotrajne veze leži isključivo u nepostavljanju suvišnih pitanja. Što manje pitaš, manje znaš, što manje znaš, imaš manje materijala za konstrukcije u glavi, što manje konstrukcija u glavi praviš, manje te ta glava boli.

elitedaily simone becchetti couple traveling on train Draga, nije to što misliš!

Kad tvoj partner dobije sumnjiv SMS u ponoć, staviš tamne cvikere, kažeš mu da ode da ti kupi čokoladu u obližnjem dragstoru, i da te vidi Bog! I on ima prostor da odgovori na SMS dok ide u dragstor, i ti dobiješ čokoladu, pa budeš debela i srećna. Sva da se umažeš od nje.

– Kurvar! Ološ! Jebao me pas kad sam se za njega zalepila, bolje da sam se za brzi voz u trku uhvatila! Sigurno jebe neku kad kao ide napolje da vozi turu! Znaš kako je promenio boju na faci kad je pročitao poruku! Ne možeš da veruješ! Sto posto je nekoj droci napravio dete! Da, to je to, đubre muško! Svi ste vi muškarci isti! Svinje! Dete je nekoj napravio!

Editors choice