5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Dragan Vurdelja kreira za Auru: Gel eyeliner

Dragan Vurdelja kreira za Auru: Gel eyeliner

Na samom početku zlatnog doba Holivuda, dvadesetih godina prošlog veka, upotreba ajlajnera doživela je veliku ekspanziju, a sa prvim tečnim ajlajnerom šezdesetih, “cat eye look” bio je na vrhuncu svoje popularnosti. Neponovljive i jedinstvene dive sa crno-belog platna kao što su Merilin Monro, Sofija Loren i Odri Hepbern i danas oduzimaju dah svojom lepotom i ženstvenošću, a upravo njihov izgled i stil bili su inspiracija make-up ekspertu Draganu Vurdelji za lansiranje sasvim novog proizvoda – gel ajlajnera!

Untitled3 Dragan Vurdelja kreira za Auru: Gel eyeliner

Dragan Vurdelja za Auru je kreirao jedinstveni gel lajner koji je elastičan kao krem ajlajner, ne razliva se i neverovatno brzo se suši. Idealan za super precizne linije i kao baza za pigmente ili kompakt senke, gel lajner se može nanositi i na trepavice ili obrve za super dramatičan izgled. Istražujući varijacije čuvenog “cat eye” stila i interesantne transformacije izgleda koje se njima postižu, Vurdelja je ajlajner izdvojio kao svoj omiljeni proizvod za šminkanje očiju: “Ako bi morao da izaberem jedan proizvod da njime kompletno našminkam oko, to bi bio ajlajner i to u gel formi”, rekao je Vurdelja naglašavajući bezbroj mogućnosti za upotrebu novog gel lajnera. “Ono što ovaj proizvod čini fantastičnim”, dodao je Vurdelja, “jeste mogućnost da njim izdužite oči i naglasite njihov intenzitet. Uz nekoliko jednostavnih poteza, gel lajner će učiniti da izgledate ženstvenije i senzualnije.”

Untitled4 Dragan Vurdelja kreira za Auru: Gel eyeliner

Classic Look

Savršeni klasični blago mačkasti izgled uvek je u trendu. Pristaje gotovo svakom obliku oka i pruža dozu senzualnosti i misterioznosti čak i kada je ostatak šminke na licu neutralan i prirodan.

 

Kako da postignete Classic Look? Dragan Vurdelja predlaže:

Počnite od sredine oka i izvucite liniju ka spoljašnjem uglu oka. Gornjom linijom odredite visinu, donjom širinu. Tek onda izvucite liniju od unutrašnjeg ugla oka ka sredini.

Untitled Dragan Vurdelja kreira za Auru: Gel eyeliner

Graphic Look

Ako želite da osvežite klasični “cat eye” stil, začinite ga sa malo grafike! Linija iznad kapka učiniće da izgledate smelije, prodornije i, iznad svega, vrlo seksi!

Kako da postignete Graphic Look? Dragan Vurdelja predlaže:

Prateći uputstva iz prethodnog primera pojačajte liniju celom dužinom. Dodajte liniju na donjem kapku tik uz trepavice i spojite sa gornjom linijom. Prateći oblik oka na gornjem kapku izvucite još jednu liniju milimetar iznad očne duplje i blago razmažite.

Untitled2 Dragan Vurdelja kreira za Auru: Gel eyeliner

Dramatic Look

Ovaj look nazvali smo dramatičnim, jer uz njega vam sigurno neće biti dosadno! Kada poželite da maksimalno istaknete svoju hrabrost i seksepil, ovaj senzualni i pomalo darkerski stil sigurno će ispuniti vaša očekivanja.

Kako da postignete Dramatic Look? Dragan Vurdelja predlaže:

Prvo odredite oblik prateći linije oka. Nabolji efekat ćete postići ako se linija završava milimetar iznad očne duplje. Nakon toga popunite sredinu. Izvucite širu liniju i na donjem kapku kao i u unutrašnjem. Blago razmažite po ivicama.

Untitled1 Dragan Vurdelja kreira za Auru: Gel eyeliner

Editors choice