Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Style inspo: Kako da izdominiraš noseći athleisure trend

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Dragan Vurdelja i Severina ostvarili saradnju za “Harper’s Bazaar”

Dragan Vurdelja i Severina ostvarili saradnju za “Harper’s Bazaar”

Dragan Vurdelja, naš ugledni beauty ekspert, bio je zadužen za make up u produkcijskom timu odabranih profesionalaca prilikom nastajanja modnog editorijala za decembarski broj srpskog izdanja Harper’s Bazaar-a. Snimanje za jedan od najuticajnijih svetskih modnih magazina odvijalo se na lokaciji srednjevekovnog dvorca u Hrvatskoj, a na naslovnoj strani osvanuće Severina, muzička zvezda.

Tokom snimanja na živopisnoj lokaciji dvorca Trakošćan, nastale su raskošne fotografije modnog editorijala koje će se pojaviti 24. novembra širom regiona. Dragan Vurdelja i Severina su više puta do sada zajedno radili na različitim atraktivnim projektima, a ovaj modni editorijal predstavlja krunu njihove dosadašnje saradnje.

Dragan Vurdelja 31 Dragan Vurdelja i Severina ostvarili saradnju za Harper’s Bazaar

Podsetimo samo da se Dragan Vurdelja za nepune dve godine svog rada u britanskoj prestonici našao u samom svetskom vrhu kada su profesionalni šminkeri u pitanju a u prilog tome, između ostalih, svedoči saradnja sa modnim dizajnerima Tom Fordom i Stellom McCartney, kao i modnom kućom Burberry.

Vurdelja se posle dužeg boravka u Londonu, predstavio brojnim projektima domaćoj publici a uskoro će biti učesnik reality serijala u organizaciji online magazina www.wannabemagazine.com, pod nazivom Wannabe Blogger Reality Show. .  

Draganovo dugogodišnje iskustvo i ekspertiza čine ga našim najuglednijim beauty ekspertom danas čiji je rad prepoznat i cenjen u celom regionu.

Profesionalna karijera Dragana Vurdelje započela je u Beogradu priznanjem Srpske asocijacije kozmetičara 1997. godine, a 2005. je proglašen za najboljeg profesionalnog šminkera u Srbiji. Ostvario je saradnju sa brojnim uglednim magazinima kod nas i u svetu, a učestvovao je u niz kampanja za čuvene svetske brendove u Parizu i Njujorku. Veliku pažnju posvećuje edukaciji novih talenata kroz svoju make up školu, koju je osnovao 2006. godine u Beogradu.

Editors choice