Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Style inspo: Kako da izdominiraš noseći athleisure trend

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Drugaričin bivši: Zabranjeno voće ili sudbonosna romansa

Drugaričin bivši: Zabranjeno voće ili sudbonosna romansa

1/2

Svim devojkama na svetu dogodilo se da ih bar na trenutak privuče bivši najbolje drugarice. Srce uvek radi po svom (bar je jedino u tom slučaju opravdano). Kao kakav radar uhvati trenutak kad je baš onaj momak, koji vas je nekada čudno pogledao dok se zabavljao s vašom najboljom drugaricom, konačno slobodan. Da, dok se zabavljao. Prošlo svršeno vreme. Da li ste sposobne da to prihvatite, da li je ona sposobna da se s tim pomiri. On svakako jeste. On je muškarac. Njemu ne smeta.

Najpametnije bi bilo kloniti se bilo kakvih relacija (osim formalnih) s bivšim momcima vaših drugarica. Međutim, ukoliko se ta hemija dogodi baš s bivšim neke vaše drugarice, evo nekoliko saveta koji bi možda mogli da “ublaže” celu stvar (koliko je to moguće u takvoj situaciji). Dakle, dobro razmislite o sledećim stvarima:

Možete li preći granicu

Jednostavno, postoje devojke za koje je i sama pomisao na to zabranjena. Poslednje na svetu što bi uradile je to da grade svoju sreću s drugaričinim bivšim. Često kažu: “I da je poslednji na svetu i da produžetak ljudske vrste zavisi od nas – ne!”. To je često ispravno razmišljanje, ali kada ne možete obuzdati svoja osećanja, trebalo bi da popustite i olakšate sebi. S druge strane, niko nikog ne poseduje i svako je individua za sebe. Ima prava da radi šta hoće sa svojim životom. Zvuči surovo, možda i jeste, ali je realno i apsolutno istinito.
Budite svesne da će se vaš odnos s prijateljicom, iz kog god razloga da je raskinula s njim, promeniti iz korena. Da li ste spremni na tu žrtvu?

On je lovac, a vi plen

Neretko se dešava da je upravo on taj koji potencira nešto više s vama. To može biti mač s dve oštrice. Možda mu se zaista dopadate više nego što mu se dopadala ona, a možda samo želi da joj stavi do znanja šta gubi i da joj se osveti. Na vama je da budete dovoljno lukavi i pametni da procenite šta je posredi, i šta vam je činiti. Ukoliko se upustite u flert koji vam možda i nije najiskrenije uzvraćen (već, kao što sam napomenula s nekim drugim namerama) možete biti, kako prevareni i izigrani od strane njega, tako i loš čovek u očima svoje prijateljice. Zato je najbolje da otvoreno popričate s njim i dođete do zaključka šta on zapravo (ne) želi od vas.

Fotografija 12 Drugaričin bivši: Zabranjeno voće ili sudbonosna romansa

Flertovanje kao bezopasna igra ili kao osvajački pohod

Iluzija vs. Realnost

Dobro promućkajte svoje lepe glavice zašto vas je privukao baš ovaj tip od svih tipova na svetu. Da li je to zaista sudbonosna romansa, potencijalni čovek vašeg života, vaša večna ljubav ili ipak samo izazov, želja da se na neki način dokažete, neobuzdana potreba da probate zabranjeno voće? Ukoliko dođete do zaključka da se sve svodi možda samo na takmičenje između vas i prijateljice – pustite da vas prođe i ne otpočinjite ništa. Pogrešno je. I nije fer.

Editors choice